Užas u Madridu: Pogledajte snimak privođenja mladića koji je pojeo svoju majku

J. M.
Užas u Madridu: Pogledajte snimak privođenja mladića koji je pojeo svoju majku
Španiju je potresao užasan slučaj ubistva i kanibalizma. Policija je u četvrtak u Madridu uhapsila 26-godišnjeg muškarca, koji je ubio svoju 66-godišnju majku, njeno tijelo isjekao na komade i danima je jeo!

Prema navodima španskog lista "El Pais", mladić je dijelovima majčinog tijela hranio i psa.

Slučaj je otvoren kada se prijatelj žrtve obratio vlastima, jer je nesretna žena nestala i niko je nije video mjesec dana.

U stanu žene u okrugu Salamanca zvaničnici su došli do užasnog otkrića: Sin je čuvao komade tijela u plastičnim kutijama.

Mirno je otvorio vrata policajcima i priznao zločin. Odmah je uhapšen, a njegov pas je predat na brigu veterinarskoj službi.

Nevjerovatni zločin predstavlja eskalaciju porodičnog nasilja. Uhapšeni sin imao je 12 kaznenih prijava, uglavnom zbog zlostavljanja majke. 

Kako piše "El Pais", stradala žena se više puta s modricama pojavljivala u obližnjem baru i prijateljima pričala kako je sin tuče. Gosti se sjećaju da je žena odjednom prestala dolaziti prije nekoliko sedmica.

Ubica je mlađi sin raskomadane žene, a njegov stariji brat je oženjen i godinama ne živi s porodicom. Otac je davno preminuo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije