Ukrajinski pregovarač: Spremni smo pristati na ne-NATO model

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

вхбјкјч.

Ви сте ту не да преговарате већ да у догледно време потпишете капитулацију ;)

јндјјкјкл

Наравно под условом да преживите. Јбг колегу вам убише.

Slushajte Putina

Neko tribe da bude izlupan po glavi pa da shvati da JE BIO BUDALA

Strateg

Koliko ja mogu vidjeti na internetu,da ukrajina dere dobro rusku vojsku.A oni samo unistavaju gradove i tuku civile kao i braca im genocidna srbadija.Neutralan sam,al osjecam da im rusi nemogu pera odbiti.rusija se sad nemoze povuci zbog dvije stvari a rado bi se povukli.sramota i placanje odstete ukrajini.a placat ce im sljedece 2 generacije.zato ce ici da ih poraze na bilo koji nacin.

kao da polako

dolazi iz dupeta u glavu!

Ljiljan

Ви сте ту не да преговарате већ да у догледно време потпишете капитулацију ;) ka вхбјкјч. VJEČNA SLAVA NAJVEĆIM PEDERIMA I PEDOFILIMA U SPC(čitaj:servska pederska crkva):,upokojenim a već sad I povampirenim sv SAVI,IRINEJU,uskusnom pedofilu PAVLU,ivom novom PEDOFILIJU,upokojenom amfilohiju RADIVUĆU I naravno "našem Dargom I ČASNOM"LJUBIŠI VASILIJU KAČI -KAČAVENDI I SVIM OSTALIM PEDERIMA IZ SPC-a!!!!!

Guest

Nisu oni vas napali zbog NAT-a,to je izgovor

da tebe nije neki tamo hodza silovao koliko ti mrzis svestena lica

Ви сте ту не да преговарате већ да у догледно време потпишете капитулацију ;) ka вхбјкјч. VJEČNA SLAVA NAJVEĆIM PEDERIMA I PEDOFILIMA U SPC(čitaj:servska pederska crkva):,upokojenim a već sad I povampirenim sv SAVI,IRINEJU,uskusnom pedofilu PAVLU,ivom novom PEDOFILIJU,upokojenom amfilohiju RADIVUĆU I naravno "našem Dargom I ČASNOM"LJUBIŠI VASILIJU KAČI -KAČAVENDI I SVIM OSTALIM PEDERIMA IZ SPC-a!!!!! ka Ljiljan <<

HashimQ

Kako se samo neki isprani mozgovi Rusofilski raduju i navijaju da Ukrajina izgubi rat, vesele se njihovom stradanju, uništavanju gradova. Kakva je ovo fašistička zaluđenost kroz imaginarne veze nekih naroda, veze na religioznom principu i čistom zlom nacionalizmu. Kakva su ovo gamad ljudi moji, a lože ih Duduckmyass i ljubitelji genocida, kćer mu Gorica otčepljivačica zapušenih sifona. Koja bolest, epidemija kojoj dolazi kraj, nestat će sama od sebe. Ruska sila je davno prošla, samo prijete ali u biti su propali kao kauč.

Domovina

Rusija je izgubila imidz velike sile, malo se zanijela pa je sam pocela vjerovati da je najjaca zemlja svijeta. Drzava terora i horora je daleko od toga da moze vladati svijetom. Ideja Oktobarske revolucije je bila dobra samo sto u Ruskom pucanstvu je bilo dosta psihopata koji bi zelejli da budu neko i nesto sto genetski nije bilo u mogucnosti, zato smo dobili Staljina, Hruscova, Breznjeva.., Jeljcina , pa Putina i Medvjedev. . Napravljeni su pogresne procjene i koraci vezano za Ukrajinu i ostale drzave,oni su sami svjesni toga da nece biti pobjednici kao i ne vise ravnopravni sagovornik u buducnosti. Zbog mrznje i sagledavanja svojih nedostataka zele da nanesu veliki bol i stetu Ukrajinskm narodu. A osobe koje uzivaju u zlodjelima koje se cine nad Ukrajinskim narodom samo potvrduje da nisu se genetski i intelekktualno razvili i spremni za 21 stoljece jer su u razvoju zatrokirali-zastali u srednjem stoljecu. Cime se budala ponosi pametan se stidi. Ko drugome jamu kopa sam u nju upada.

BOSNA

Rusofili, nikad više Rusija neće imati ugled koji je imala. Šta ugled? Biće fašistička zemlja dugo, dugo vremena, a njena kultura(?), njeni sportisti, reprezentacije i svakom normalnom kutku svijeta biće izloženi neviđenoj mržnji. Govorim o normalnim dijelovima svijeta, civilizovanim. Ništa, ovo Srbija, manji entitet, sjeverna koreja i šta ti ja znam, tako ti divljaci.

/ Najnovije