Ukrajinka s djecom pobjegla iz Harkiva, htjela je doći u Sarajevo, na granici je vratili

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ima ljudi koji pomazu u nevolji,hvala svima koji pomazu bilo kome

.

Covidiotizam

Plašila se černobilsko scenarija u tražila grad u kojem može kupiti jod u tabletama . Pa ubijate nas sa globalističkom propagandom . Doprinosite histeriji koju ste pravili sa koronom . Imate i vi djecu i porodice i vi zivite u ovome drustvu . Kako ste gurali korona agendu Sada to radite sa ukrajinom i rusofobijom Sram vas bilo.

.

Ti se dobro razmisli. nadam se da ne znaš šta je rat i strah. Nadam se da nećeš nikad ni znati. Nadam se da nećeš svoju djecu nikada voziti 2500 kilometara od nemila do nedraga, da ti ih ne ubiju. Nadam se da neće biti nuklearnog rata, iako ga takvi kao ti tačno zaslužuju!

Guest

Cuj, htjela u Sarajevo doci. Pa nikakvog smisla nema, sem da ona nekoga ima u BiH. Svi znaju kakva je situacija u BiH. I sad bi šatro htjela ona sa djecom, preko svih granica, baš kod nas.

Nitkopametan

Iz bosne je vratise a u hrvatskoj joj gorivo besplatno daju i hrane je, nekada me je tacno sram sto sam Bosanac, svaki nam kurac smeta, a kokosari smo teski.niko nam ne valja, ni sa kim nismo dobri, citava Europa je glupa, samo nas saka jada je pametna? Nabijem nas...

Slaven Sabljic

Nedavno probosanski režimski plaćeni takozvani mediji optužise hrvate da podrzavaju putina , gle cuda ti hrvati primise 300 ukrajinaca u međugorju koje drzava protjera nakon mjesec dana , pakistanci ,sirijci i ostali mogu boraviti koliko hoće i usput im se omakne koje silovanje , krađa ubojstva međuse , to je ta građanska država po Bakiru i Komšiću fuuuj.

Plavi

Da, a u Hrvatskoj ih doslo preko 10 000, imaju sva prava kao i Hrvati, osim prava glasa. A i ovi sto dodju.u.BiH idu u Medjugorje. Toliko o BOSANSKOJ GOSTOLJUBIVOSTI.

Senći

Došla je na granicu gdje su srbi koji mrze Ukrajince, i normalno je da će je vratiti. Da je došla Ruskinja odveo bi je svojoj kući.100%

/ Najnovije