Ukrajinci presreli razgovor ruskog vojnika: 'Draga, ukrao sam kozmetiku za tebe'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Wolf

Vlaska posla...

Lazovi ukrainski

A zashto ne objavite video gdje ukrainski nacisti pucaju u noge Ruskim zarobljenim vojnicima, i shutaju ih nogama, gledajuci kako umiru pred ukrainskim zlotvorima. Lazovi, svi prikrivate istinu i svi ste za Hitlerovce, a do jure su objavljivali videos nacistickog Azova u ukraini. Cim je Putin odlucio militarnu operaciju odmah ste se svi ujedinili u propagandi!!!!

Ukrajina dobija propagandni rat

a na terenu ih nema ni na mapi

Slava Ukrajini

>>A zashto ne objavite video gdje ukrainski nacisti pucaju u noge Ruskim zarobljenim vojnicima, i shutaju ih nogama, gledajuci kako umiru pred ukrainskim zlotvorima. Lazovi, svi prikrivate istinu i svi ste za Hitlerovce, a do jure su objavljivali videos nacistickog Azova u ukraini. Cim je Putin odlucio militarnu operaciju odmah ste se svi ujedinili u propagandi!!!! ka Lazovi ukrainski<< Šta da objave,pa došli im u državu da ratuju i kradu iz domova što su ljudi pošteno uradili.Nisu to zarobljenici nego zločinci i treba ih sve poubijati.

Ha

Krađa u krvi

Brko

Tako su i ovdje 92 harale bande vikend chetnika koje su ispračali kao heroje a oni se vraćali sa kamionima opljačkanog zlata, nakita, umjetnina, bijele tehnile, namještaja. Oteto je prokleto ...

Kuda idu vlaška krmad ?

Poznato -"Ko laže, taj i krade, ko krade taj i ubija, ko ubija taj je definitivno zločinac ! Vlaški, naravno, krme sa karpatskim pedigreom, i mongoloidnim moždanim kodom.. FUUUUJ !

Ohladi glove i ne vrijedjaj nije lijepo

JE LI TO ONO KAO NA DNEVNIKU SA PALA KADA JE BILA VIJEST DA U SARAJEVU BACAJU SERVSKU DJECU I NEJAČ LAVOVIMA U PIONIRSKOJ DOLINI?!!!AHAHAHAAA USMRĐELI VLAŠINO!!! Ko si ti shta si ali ti je pamet potpuno pomuchena mrznjom, a da i neznash istinu. Prouchavaj istrazuj i nauchi istinu ko je zapocheo rat 92 godine! Ako imash vjeru nemoj da se grijeshis sa takvim rijechima. Osim toga ja sam Muslimanka izgubila sam i mamu i brata u Sarajevu!

/ Najnovije