Ukrajinci presreli razgovor ruskog vojnika: 'Draga, ukrao sam kozmetiku za tebe'

8
Radiosarajevo.ba
Ukrajinci presreli razgovor ruskog vojnika: 'Draga, ukrao sam kozmetiku za tebe'
Foto: EPA-EFE / Ruski vojnik u Ukrajini

Ukrajinska Pravda objavila je transkript telefonskog razgovora ruskog vojnika i njegove supruge. Vojnik se supruzi hvali "kozmetikom i brendiranom odjećom" koju je ukrao iz nečijeg doma u Ukrajini.

Pozive ruskih vojnika u domovinu presrela je Ukrajinska služba sigurnosti.

Ruski vojnik u svom razgovoru kaže supruzi da su vlasnici doma kojeg su pokrali bili poprilično bogati, prenosi Net.hr.

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

"Ukrao sam kozmetiku za tebe. Uglavnom imaju testere", kazao je ruski vojnik Andrej supruzi, a ona mu odgovara: "Bit će to suvenir iz Ukrajine". Potom joj vojnik objašnjava da je pronašao i žensku brendiranu trenirku broj 38.

"Ako će biti prilike, uzet ću i laptop. Ali zbog toga bi se mogao naći u problemima", kazao je Andrej, a supruga mu odgovara: "Da, razmisli o tome. Sofija će u školu - trebat će joj i je**ni laptop".

Vojnik joj potom objašnjava da je u toj kući živjela sportska porodica pa je ukrao i "skupe vitamine", kao i sportsku opremu.

"Uzmi, uzmi sve. Uzmi sve što možeš, Andrej, majice su nam uvijek potrebne", kaže oduševljena supruga vojnika pa ga onda dodatno potiče na krađu.

"Zamisli kako oni žive, a kako mi živimo. Za to se i bore. Oni kažu, 'mi smo živjeli dobro, a vi ste ovdje došli'", kaže u razgovoru supruga ruskog vojnika, prenosi Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije