Ukrajina: Sjeverna Koreja pomaže Rusiji u masovnim ubistvima Ukrajinaca

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nbs

Pa i ukrajini pomaze kompletan zapad i sta

NE !

Ukrajina pomaze amerokenjatoskom rezimu u destabilizaciji cijelog svijeta, a posebice u podrivanju pravednickih zemalja kao Rusija, a tendira i stvorit novu zlocinacku drzavnu tvorevinu kao sto je Izrael.

IKS

Rusi traze pomoc od Sjeverne Koreje, a izigravaju svjetsku silu! Ako ovako nastave, na kraju ce dobivati pomoc iz rs-a!

Vlaomrz

A nisu tražili pomoć od onije vla ši na iz laktaša Možda in dadne koju lovicu

Sankcijonisani Bošnjo (sa ženom)

Pa i ukrajini pomaze kompletan zapad i sta ka Nbs suma summarum: mi bošnje smo nahebali, ni tamo ni amo, što opisa meša selimović...

sta ces sad

Amerika i evropa pomazu Izrael ........... Ukrainu pomaze cijeli svijet mora neko i Rusiju

/ Najnovije