Ugledni Guardian prenio pismo preživjelih žrtava rata u BiH: 'Ne sudi se samo Izraelu'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

xxx

ma boli nekoga vise ***** za vase kmecanje

nkxfblkdzlfgklkl

Kakve bre aktivnosti vojske SR Jugoslavije?! Gospode koja ste vi nepismena gamad! Čitate li išta? Oćete li ikada ijednu temu izučiti pre nego li je publikujete ne bi li zadivili nanu?

Ukman

Guardian ne cita niko. To je staromodni list, ciji su citatelji izumrli 50- the godina prolog vijeka.

Sta

***

Miloš

***

Xutdg

Samo hrabro naprijed, raskrinkati zločince do kraja i zahtijevat pravednui kaznu za njih

???

Dok Bošnjaci ne nauče da Amerika gleda isključivo svoje interese i da se svi ratovi vode zbog ekonomije, da su svi ljudski životi nebitni velikim igračima u politici, naučiće i da Izetbegović žrtvovao Bošnjake kao što je Milišević žrtvovao Bos.Srbe i Hrvatske Srbe. U politici nema morala, a Amerika je dozvolila da se dogode ratni zločini nad Palestincima davajući naoružanje i podršku Izraelu. Ista ta Amerika je dozvolila da se dese tragedije u ratovima 90ih jer joj je odgovaralo. Većina političara i u svijetu i kod nas je spremna da žrtvuje sopstveni narod zbog interesa. U politici nema morala, to morate da shvatite. Takođe, morate da shvatite da su na prostoru BIH postojali i logori za Srbe. Ako ne vidite patnju drugog,već samo patnju sopstvenog naroda,onda iz te patnje niste ništa naučili nažalost.

/ Najnovije