Udruženja muslimana u Njemačkoj: 'Mnogi od nas se osjećaju nesigurnim'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

A da onda odselite negdje gdje će te se osjećati sigurno? Nazad u prijateljske vukoebine iz kojih se dovukli u Njemačku?

zoma

Trebaju naučit njemački i početi raditi za interes nove države i sve će biti ko u Beču

Sedmoga

Oktobra sam jedan dan bio Židov, a vi ste bili antisemiti. Nakon toga sam vas gledao po europskim ulicama. I dalje ste bili antisemiti. Iskoristili ste naš demokratski sistem na najgori mogući način. Ako bi bili ikad ugrožena vaša građanska prava bio bih i to što ste vi, ali nikad musliman, jer sam ateist. Udruženje muslimana? Po čemu prepoznajete da je netko musliman? Ne postoji način za to prepoznati. Ako vam je za to udruženje osnova antisemitizam, prepoznat će se veoma lagano i imat ćete isključivo po tom osnovu probleme. Koliko mije poznato muslimani imaju svoje udruženje na globalnom nivou. Što su učinili za Palestince do 7.10.? Nulla di nulla. Taka vste svijet. Stavite konačno Čovjeka na prvo mjesto pa će se stvari bržr mijenjati na bolje. Za lakše razumijevanje ovoga šta sam napisao: Zamislite uspostavu Udruženja kršćana/hrišćana u BiH!

Ateista ?

>>Oktobra sam jedan dan bio Židov, a vi ste bili antisemiti. Nakon toga sam vas gledao po europskim ulicama. I dalje ste bili antisemiti. Iskoristili ste naš demokratski sistem na najgori mogući način. Ako bi bili ikad ugrožena vaša građanska prava bio bih i to što ste vi, ali nikad musliman, jer sam ateist. Udruženje muslimana? Po čemu prepoznajete da je netko musliman? Ne postoji način za to prepoznati. Ako vam je za to udruženje osnova antisemitizam, prepoznat će se veoma lagano i imat ćete isključivo po tom osnovu probleme. Koliko mije poznato muslimani imaju svoje udruženje na globalnom nivou. Što su učinili za Palestince do 7.10.? Nulla di nulla. Taka vste svijet. Stavite konačno Čovjeka na prvo mjesto pa će se stvari bržr mijenjati na bolje. Za lakše razumijevanje ovoga šta sam napisao: Zamislite uspostavu Udruženja kršćana/hrišćana u BiH! ka Sedmoga<< zašto udruženje kršćana/ hrišćana kada si ti ateista ??

@Ateista

Čitaj polako i s razumijevanjem, a ne na prvu...s neba pa u rebra.

000

AKO VAM NEVALJA U NJEMACKOJ IDITE U IRAN

***

***

/ Najnovije