U Parizu uhapšen otac zlatne hrvatske olimpijke

2
Radiosarajevo.ba
U Parizu uhapšen otac zlatne hrvatske olimpijke
Foto: EPA - EFE / Barbara Matić

Otac hrvatske judašice Barbare Matić Boris, koja je u srijedu, 31. jula, razveselila cijelu Hrvatsku osvojivši zlatnu medalju, priveden je danas u policijsku stanicu 7. arondismana u Parizu pod sumnjom za seksualni napad na volonterku zaduženu za raspoređivanje gledatelja.

Volonterka je podnijela prijavu protiv njega, a cijeli se slučaj, javlja francuska televizija BFMTV dogodio jučer na lokaciji Arena Champs-de-Mars gdje se održavaju takmičenja u judu.

Volonterka odgovorna za smještanje gledatelja na tribinu prijavila je da ju je otac Barbare Matić na silu poljubio nakon što je njegova kćerka pobijedila u četvrtfinalnoj borbi. 24-godišnjakinja ga je, šokirana njegovim ponašanjem, pokušala odgurnuti i odmah podnijeti prijavu.

NYT tvrdi da zna kako će se Iran osvetiti Izraelu: Dva grada će biti posebno napadnuta

NYT tvrdi da zna kako će se Iran osvetiti Izraelu: Dva grada će biti posebno napadnuta

Pariško tužilaštvo je policijskoj postaji u 7. arondismanu povjerilo istragu zbog seksualnog napada nakon prijave koju je podnijela volonterka, tvrdi izvor blizak istrazi, piše Jutarnji.

 Prema dostupnim informacijama BFMTV-a, otac naše zlatne olimpijke još se nalazi u pritvoru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije