U palestinsko-izraelski rat upleli se i militanti iz Libanona

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Džasmin

Niko ne smije da bije i ubija osim naše i vaše hamasa.Napali prije osam dana sad se čude što ovi deru i traže pomoć da se spreči izazvali pa pomagajte drugovi hoće da nas pobiju

Džasmin

A isto će biti kuknjava kad ovi počnu udarati po Siriji i Libanom opet će ovi Izraelci ispast zločinci.A da se zna ne podržavam ni jednu stanu

@jasminko

Sto gledas samo na posljedice. Pogledaj uzrok ovoga svega. Koliko godina, koliko generacija je proslo kroz torture izraelaca. Narodu kojem svako malo otimaju zemlju. Porodice koje zive u kucama generacijama, otimaju. Jevrej na videu kaze: ako ja ne uzmem uzece neko drugi. Nemaju mogucnost slobodnog kretanja, pravo na trgovinu, vodu, struju itd. To je kao da kazes da sarajlije nisu trebali braniti Sarajevo. Trebali su izaci pred srbe. Pa da srbi naprave novu Srebrenicu. Palestincima smrt je sigurna od vojske pa da raketnih napada. Makar da mogu reci da su nesto uradili.

Mex

Koja laž! Odkud hamasu onoliko naoružanje nego od izraela.

@jasminko

Sta kazu organizacije za ljudska prava, pa cak one iz izraela. Koliko UN rezolucija krsi izrael? Koliko puta je US je dala veto u UNu zbog izraela? Koliko us pomazu izraelce. Sta palestincima ostane. Dok svijet gleda kolju ih i ubijaju na svakom koraku.

Izrael se bori protiv islamskih terorista

ne protiv naroda Palestine

Sasa

Kakva je to bagra lazljiva... Hamas napao Jerusalem?! Zar je Hamas tukao vjernike? Zar nije 15 dana prije ovoga jedna horda doseljenika maltretirala Palestince? Pa i macku u kut kad stjeras ona se brani a ne covjek... Fuj kako bolestan svijet koji dozvoljava bolesnom projektu da prosperita na muci nevinih ljudi i to 100+ godina vec. Zlo je utjelovio Herzl na kongresu krajem 1800tih.

Džasmin

Ja hamas fino i pošteno izvrše samoubilački napad isto autobomba pa onda izginu civili a inače je hamas dobar.A izraelci ništa bolji isto sranje kroz gusto granje

Da

Palestince niko nece izvana zastiti , prava u zemlji aparthejada Izraelu su ravna nuli, tako da se njima moze uraditi sve moguce I nemoguce. Zadnja recenica ,, prema zidima (cionistima)" nisu dignute nikakve optuznice" tako da ti moze biti jasno sve ako trazis istinu.

Dobro Dzasmine

Pa sta da rade Palestinci? Onako svi skupa da se udave u moru? Sta bi ti radio na njihovom mjestu? Svaki normalan covjek bi bar probao da nesto ucinii, zar ne?

/ Najnovije