U Nizozemskoj počela vakcinacija protiv majmunskih boginja

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mali test od 50 prvog dana, samo da se vidi reak-

-cija ljudi. Kao i uvijek. Kao sto je bio i sa covidiotizmom, kao sto je bilo i kod nas sa nesretnim ratom 92-95... I sad sta ce biti? Konformisti i prije svega KUKAVICHURINE i stovatelji tzv. ¨¨medicinske znanosti¨¨ koja osim preloma kosti (i to jednostavnijeg), supljeg zube (obadvoje zidarsko-tesarski radovi), te dioptrije ne zna ama bas nista uspjesno izlijecit, ce se povinovat i pocet i ovo primat u sebe, jelte, da bi mogli bespotrebno da putuju, da bi mogli da zadrze robovsko radno mjesto, da bi ovo, da bi ono i onda slijedi masovna prinuda. Sebicna bagra, koja zbog svojih sitnih bezveznih interesa prima otrov u seb, SIRI GA DALJE NA NORMALNE NEVAKCINIRANE LJUDE, i trza ¨¨potvrde¨¨ na granicama.... Sta ces. Jadno, jadno. Ali mediokritet je uvijek bio mnogobrojan, a avantgarda ne moze biti svako.

AJ NE SERI

-cija ljudi. Kao i uvijek. Kao sto je bio i sa covidiotizmom, kao sto je bilo i kod nas sa nesretnim ratom 92-95... I sad sta ce biti? Konformisti i prije svega KUKAVICHURINE i stovatelji tzv. ¨¨medicinske znanosti¨¨ koja osim preloma kosti (i to jednostavnijeg), supljeg zube (obadvoje zidarsko-tesarski radovi), te dioptrije ne zna ama bas nista uspjesno izlijecit, ce se povinovat i pocet i ovo primat u sebe, jelte, da bi mogli bespotrebno da putuju, da bi mogli da zadrze robovsko radno mjesto, da bi ovo, da bi ono i onda slijedi masovna prinuda. Sebicna bagra, koja zbog svojih sitnih bezveznih interesa prima otrov u seb, SIRI GA DALJE NA NORMALNE NEVAKCINIRANE LJUDE, i trza ¨¨potvrde¨¨ na granicama.... Sta ces. Jadno, jadno. Ali mediokritet je uvijek bio mnogobrojan, a avantgarda ne moze biti svako. ka Mali test od 50 prvog dana, samo da se vidi reak-

JOVO

AJ ***

I

I jeste li se prijavili i vi zaposleni, jel direktorka prodana ubidena s 5 bustera

BUUM

Znaci Nizozemci pristaju da su majmuni

/ Najnovije