Tvorac cjepiva tvrdi da bi ovo mogla biti dva simptoma omikron soja

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katy

Kako on to moze znati ako je potpuno novi soj????

Zoki

Kako on to moze znati ako je potpuno novi soj???? ka Katy Pa fino su napisali da je voditelj tima. To ti dodje kao Damir Marijanovic. Sve zna, sve vodi, puno prica a niceg se ne dotice, a slava njemu ide. Ovaj ako zna upaliti elektr.mikroskop ubij me. Ovo su oni mrtvi administrativci sa titulama, koji se privaljuju uvijek da budu vodje timova tipa ti to, ti to...a veze nema niocem osim ubleharenju.

.

Interesantno: kad kažu da je novi soj opasan - vi kažete "šire paniku". Kad kažu da nije opasan vi kažete "nema on pojma". Možda da ništa ne govore. Al onda biste rekli "što šute, šta li kriju". Ha ja :-) :-) :-)

Omčo

Curi iz nosa k'o iz česme Omikron.

Jozo

Volio bih uFatiti ovog robota samo da mu uzmem malo krvi da vidim jeli se on vakcinis'o ikako...milju sada stavljam da NIJE !!!!!

Salih

MA ja dok globali sti sirom svijeta pljačkaju otimaju poljuprivredno zemlji ste rudnike rude pitku vodu blentavom narodu pustaju seriju o raznim slojevima i koronama ja naroda i debila BOZE DRAGI

/ Najnovije