Tvorac Bayraktara: Cijeli svijet želi naše dronove nakon rata u Ukrajini

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

RBiH

Aferim ……..

Tuner

Sada vi i klix da testirate da vidite valja li to sta. svakako se razumijete u sve

Hresa

Koje su varalice Turci,samo je Dizain drona je Turski sva ostala tehnologija Američka i Kanadska.

Malo informacija.

>>Koje su varalice Turci,samo je Dizain drona je Turski sva ostala tehnologija Američka i Kanadska. ka Hresa<<americko nema ni saraf,kanadska je bila optika,al sad i to turci proizvode.a dizel motor proizvodi ukrajina.original turski proizvod.

Molim lijepo

Molim lijepo Erdogena i njegovog zeta da BiH proda ili jos bolje da pokloni jedno 8 bayrsktara pa da ispalimo po jedan na sva turisticka mjesta hrvatske,a jedan na pantovcak,a bilo bi dobro i na markov trg.Nestalo bi fasisticke hrvatske a mozda se potom iznjedri jedna normalna drzava koja bi vodila racuna o svojim gradjanima i pustila na miru susjedne zemlje da se razvijaju prema zelji svojih gradjana.

Ljiljan

>>Koje su varalice Turci,samo je Dizain drona je Turski sva ostala tehnologija Američka i Kanadska. ka Hresa<<PA NIJE NI ČUDO ŠTO STEVI SERVI/SLUGE (današnji srbi krivoslavci)TOLIKA GOVNA I LAŽOVI AKO SE UZME U OBZIR DA SU VAS TURCI PRAVILI 650 GODINA JAHAJUĆI SERVSKE SNAJKE!!

25000 stopa

7620 metara.

/ Najnovije