Turska prelomila hoće li uvesti sankcije Rusiji

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ministarstvo obrane Ruske Federacije izvijestilo je o eliminaciji 180 stranih plaćenika u Ukrajini

Također, u vojnim objektima u regiji Lavova uništena je točka njihove obuke i velika pošiljka stranog oružja. To je izjavio službeni predstavnik vojnog odjela, general bojnik Igor Konashenkov. "Ujutro 13. ožujka, visokoprecizno oružje dugog dometa pogodilo je centre za obuku Oružanih snaga Ukrajine u selu Starichi i na vojnom poligonu Yavorivsky. Kao rezultat štrajka, uništeno je oko 180 stranih plaćenika i velika skupina stranog oružja", kazao je Konashenkov.

nit je u moru mire

NIT JE U TURČINU VIRE!

Turska

Bitno je da je Bajraktar tamo i da dolazi još 20 komada. A za sankcije manje više. Više štete pravi Bajraktar nego sankcije . Do konačne pobjede nad ruskim fasistima.

Juka

>>Također, u vojnim objektima u regiji Lavova uništena je točka njihove obuke i velika pošiljka stranog oružja. To je izjavio službeni predstavnik vojnog odjela, general bojnik Igor Konashenkov. "Ujutro 13. ožujka, visokoprecizno oružje dugog dometa pogodilo je centre za obuku Oružanih snaga Ukrajine u selu Starichi i na vojnom poligonu Yavorivsky. Kao rezultat štrajka, uništeno je oko 180 stranih plaćenika i velika skupina stranog oružja", kazao je Konashenkov. ka Ministarstvo obrane Ruske Federacije izvijestilo je o eliminaciji 180 stranih plaćenika u Ukrajini<< 12000 rusa će strunuti u Ukrajini. Do posljednjeg idemoooooooooooooooo

Dobrinjac

Nebi ovaj uveo sankcije ni Srbiji da nas sutra napadne.. poslo bi hurmi preko Bakira.

/ Najnovije