Turska je danas i službeno promijenila ime

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

promijenila, ime, ali ostala ista zlocinacka genocidna drzava sa diktatorom na celu

Covjek

Kako god se zvala Turska je primjer uredjene drzave u kojoj nema traljavosti i javasluka i svega ostalog kao kod nas u BiH.

Velika ptica iz Amerike je curka! Koji ste vi glupsoni

.

Znaci nije vise "stuffed turkey"?

LOL! :)

Pa naravno, Erdo "uredi" oko sebe dok si keks rek'o... koga u zatvor, kome metak u celo i taaako. Bude uredjeno k'o lampa! Nigdje glupe i bespotrebne opasne opozicije, samo ona bezopasna prezivi.

Kako god se zvala Turska je primjer uredjene drzave u kojoj nema traljavosti i javasluka i svega ostalog kao kod nas u BiH. ka Covjek

Sve ok

Promijenila je na internacionalnom nivou, odnosno u onim jezicima u kojima je taj naziv asocirao na ćurku. U našem jeziku to nije slučaj, tako da je kod nas Turska Turska. Osim ako kojoj nepismenoj budali ne padne na pamet da se pravi veći Turčin od Turčina.

NRW

U momentu kad Turska blokira druge države za ulazak u nato oni podnose zahtjev za promjenu imena i ovi umjesto da ih blokiraju oni im odobravaju. E baš su glupi.

Gost

Šta se tu ima čestitati? I kome? Izvršiteljima genocida nad Armenima.

PapeMehlem

Promijenila je na internacionalnom nivou, odnosno u onim jezicima u kojima je taj naziv asocirao na ćurku. U našem jeziku to nije slučaj, tako da je kod nas Turska Turska. Osim ako kojoj nepismenoj budali ne padne na pamet da se pravi veći Turčin od Turčina. ka Sve ok .......mislis asocirao na "veliku pticu iz Amerike"....ovaj portal nadmasi Nadrealiste svaki dan

HAHAHA

Cuj cestitamo. Pa ne zove se Golden Country.

Carigrad

promijenili u Byzantium

Hava

Kako god se zvala Turska je primjer uredjene drzave u kojoj nema traljavosti i javasluka i svega ostalog kao kod nas u BiH. ka Covjek ka Pa naravno, Erdo "uredi" oko sebe dok si keks rek'o... koga u zatvor, kome metak u celo i taaako. Bude uredjeno k'o lampa! Nigdje glupe i bespotrebne opasne opozicije, samo ona bezopasna prezivi.<< sa hajvanima i budalama ne moze drugacije. Ono razumije samo silu i strah. Eto ovdje se pustilo hajvanu i budali da glasaju pa sta dobismo? Tokmake na vlasti bruku u diplomaciji.

Gost Roki

Interesantno kako radiosarajevo zna da Turkey znaci muzjak velike ptice iz Sjeverne Amerike. Znaci, nije purka, nego je bash puran.

/ Najnovije