Turska: Cijeli svijet mora da zna - ugnjetavanje u Gazi imat će globalne posljedice

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

bobi

***

Brko

***

BRKICA

***

Probaj pa sta bude

Trazi od putina da ti posudi jedan sarmat, da ga samo malo pronosas pa ces mu vratiti. Ko zna, mozda ti uspije ako ga fino zamolis.

Kad ti oni koji su ubili pola miliona srba seru

CIJELI SVIJET TREBA DA ZNA DA SU TERORISTI HAMASA NAPALI NEDUZNE CIVILE I KMECITE KOLIKO GOD HOCETE SVI STE ISTI STA TI RADIS KURDIMA OVI VASI SUNARODNJACI SUTE JER SU OKRUZENI A OPET NEKI NESTO IZLAJE ka Brko I sta sad, zato sto su oni pobili 1000 jevreja, ovi ne trebaju da se zadovolje ni sa 40.000 ubijenih palestinaca, je li? Koliko to vi cijenite 1 jevrejski zivot, da nije kao 100 palestinskih, kao sto su nacisti cijenili zivot 100 srba za jednog nijemca, pa morate da ih pobijete 100.000, je li nacisto? I sta mislis po tvojoj logici i racunici, koliko onda amera trebaju pobiti arapi za 30 miliona ubijenih arapa na bliskom istoku, od cega su pola miliona djeca, nakon silnih americkih operacija uvodjenja demokratije i ljudskih prava? Je li neobjektivni nacisto?

/ Najnovije