! / Turisti su ostavili takav haos u apartmanu: Čistačica je morala da snimi ovaj užas

07. 08. 2019. u 19:19:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 196

Razbacano suđe, kanta koja preliva, zgužvana i razbacana posteljina, neispražnjen frižider…, to je prva scena koja se vidi kada se uđe u grčki apartman u kojem su boravili građani Srbije.

Ovaka odvratan prizor bahatosti i nemarnosti koju su gosti apartmana ostavili za sobom, izazvao je brojne osude na društvenim mrežama.

Snimak kompletnog apartmana objavljen je na Facebook stranici “Grčka – grupa za turiste”, a na osnovu komentara zaključuje se da je u pitanju smještaj u Pefkohoriju, u kojem je odsjela porodica iz Srbije, a sada bi trebalo da ga počisti spremačica koja je također iz Srbije, i koja je ovaj video iz revolta i napravila.

Kako autorica navodi u komentarima, izbačene su četiri vreće smeća, mravi su bili posvuda, i bilo je potrebno sat i po vremena ribanja da bi smještaj doveli u prihvatljivo stanje.

“Više puta sam ja vidjela ovakvu ‘gospodu’ koja u svojim smještajima ostave smeće za sobom, štroku, užas. I nije to samo u apartmanima nego i po hotelskim sobama. Osnovno kućno vaspitanje negdje zaboravljeno. Šta reći… Bruka”, komentarisala je jedna od članica ove grupe, a u sličnom maniru napisana je i većina stavova drugih članova koji su se oglasili.

Video možete pogledati na linku ispod:

KOMENTARI (1)