Bosanac tvrdi da je prevaren: Pogledajte apartman u Omišu koji plaća 85 eura po danu

Radiosarajevo.ba
Bosanac tvrdi da je prevaren: Pogledajte apartman u Omišu koji plaća 85 eura po danu
Foto: Radiosarajevo.ba / Apartman koji je rezervirao A. Š.

Tuzlak A. Š. sa austrijskom adresom rezervirao je apartman preko Bookinga u Dućama kod Omiša u Hrvatskoj i istinski se razočarao.

"Iz Austrije sam došao u Hrvatsku na odmor. Preko Bookinga sam rezervisao smještaj, gdje je pisalo da ima sve, a zapravo nema ništa od navedenog", rekao je A. Š. nakon što se javio redakciji portala Radiosarajevo.ba.

Kako nam je naveo, dvije sobe u apartmanima Pertrada u Omišu plaća 85 eura po noćenju za dvije odrasle osobe i dvoje djece.

Apartman koji je rezervirao A. Š. - undefined

Foto: Radiosarajevo.ba: Apartman koji je rezervirao A. Š.

Na starom televizoru nema televizijskog signala, internet im je radio pola sata nakon žalbe vlasniku kojeg su vidjeli samo kad su žalbu i uputili.

"Već treći dan nikog nisam vidio, a s gazdaricom sam sve dogovarao. Kada smo došli čekali smo pola sata pred objektom da bi na kraju došao neki dedo i dao nam gazdaricin broj da je zovemo da dođe. A petnaest dana unaprijed su skinuli novac sa računa. Dat ću im ocjenu 1 na Bookingu, iako imaju 9, a slike nisu iste kao u stvarnosti što ne razumijem", rekao je A. Š.

Kako je naveo, i drugi su se žalili na loš izgled apartmana i internet.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako izgleda apartman u kojem je odsjeo ovog ljeta...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije