Trump u problemu: Rezultati nove ankete će naljutiti bivšeg predsjednika

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kmek

Starac nije u problemu, u problemu su prekodrinski i ovi domaći turkoljki. I svi russofili generalno.

Panzer

Bomba mainstream medija,koji podržavaju demokrate i mrze iz dna duše Trampa.Tramp uvjerljivo vodi po anketa ma fox newsa,dok CNN,NBC šilje za Kamilu

Tuner

otvorila je marginalnu prednost?? Otvorila ili ostvarila nepismeni?

Haha

Hoće to tako kad pitaš više demokrata nego republikanaca za koga će glasati.

Elektori

će odlučivati, države hrdjavog pojasa, ne nekakve Dakote. Trump koliko god blentav izgledao dovodi Vance-a, ne zato što je desničar, nego čovjek ima socijalne programe za radničku klasu, a to su glasovi u hrdjavom pojasu. Desničar spašava radničku klasu, spavaš li mirno Zlaja Slučajni...karali te Tony i Alastair.

Poruka za Bursaca

Lijepo si popljuvao Dr. Stevandica. Aferim. Sto nisi pljuvao Heleza i Isaka kada su nedavno davali slicne zapaljive izjave i snimali ratne spotove?

Bursać je

Lijepo si popljuvao Dr. Stevandica. Aferim. Sto nisi pljuvao Heleza i Isaka kada su nedavno davali slicne zapaljive izjave i snimali ratne spotove? ka Poruka za Bursaca Bursać je dežurni pas Srbin zadužen da laje na Srbe jer je to matrica kako ovi graDŽanski misle da treba funkcionisati BiH, naslijedjena još od boljševika pa tako da nije strana ni boljševičkom skotu Dodiku koji nadje nekog Galijaševića da laje na Bošnjake. Što se lajanja i režanja tiče Nezavisne su kamilica u odnosu na perjanice huškačkog novinarstva Klix i ovo smeće od portala.

/ Najnovije