Trump objavio lažne fotografije Taylor Swift koja poziva ljude da glasaju za njega: "Prihvaćam"

0
Radiosarajevo.ba
Trump objavio lažne fotografije Taylor Swift koja poziva ljude da glasaju za njega: "Prihvaćam"
Foto: EPA - EFE / Donald Trump

Bivši američki predsjednik Donald Trump objavio je na svom profilu na društvenoj mreži Truth Social lažnu sliku muzičke superzvijezde Taylor Swift kako poziva ljude da glasaju za njega na izborima u novembru.

Republikanski kandidat na toj društvenoj platformi objavio je fotografiju Taylor Swift, odjevenu u crveno, bijelo i plavo, s natpisom "Taylor Swift želi da glasate za Donalda Trumpa".

"Prihvaćam!", napisao je Trump.

Film Arijane Saračević Helać "Pucajte, ja i sada držim čas" oduševio sarajevsku publiku

Film Arijane Saračević Helać "Pucajte, ja i sada držim čas" oduševio sarajevsku publiku

Swift nije javno podržala nijednog kandidata u utrci za izbore 2024. godine, no u prošlosti je podržavala demokrate. Godine 2020. pjevačica je podržala Joea Bidena i njegovu potpredsjednicu Kamalu Harris.

Također je Trumpa kritikovala u dokumentarnom filmu 2020. godine. Glasnogovornici Taylor Swift i Donalda Trumpa nisu odgovorili na Reutersov zahtjev za komentarom.

Trump je također objavio fotografije djevojaka s majicama na kojima piše "Swifties za Trumpa" i članak pod naslovom "Swifties se okreću Trumpu nakon što je islamska država onemogućila koncert Taylor Swift".

Swift je otkazala tri koncerta u Beču ovaj mjesec nakon što su vlasti rekle da su spriječile planirani napad. Lokalni dužnosnici uhapsili su 19-godišnjaka koji je rekao da je bio inspirisan Islamskom državom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije