Traži se ostavka Netanyahua u Izraelu: 'Izgubio je povjerenje naroda'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Zašto Benjamin Netanyahu ima izrazitu patološku mržnju na sav palestinski narod? Rijetko ko zna da su Benjamin Netanyahu i njegov brat, u prošlom stoljeću, kao visoki oficiri specijalne jedinice IDF-a komandovali jednom terorističkom akcijom protiv Palestinaca van Izraela. U toj akciji poginuo je brat današnjeg premijera Izraela. Operacija Yonatan je konačni naziv za Operaciju Entebbe, u kojoj je učestvovalo 200 izraelskih komandosa. Nazvana je Yonatan po zapovjedniku akcije, pukovniku Yonathanu Netanyahuu (Yonatanu Netanyahuu), koji je bio jedina izraelska žrtva akcije. Yonatan je bio stariji brat izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Dalje ne trebam ništa govoriti o izrazito pojačanoj mržnji Benjamina Netanyahua prema svom palestinskom narodu.

SFRJ JUGOSLAVIJA ****

LIJEPE RIJEČI SU UKRAS

BAD

Prvo da oslobodite kidnapovanu Izraelsku *** .......DA LI SE NEKO SJECA NJIH KAKO SU KIDNAPOVANI 7 oktobra MALE *** KOME NISU NISTA KRIVI KOJE JE **** DA IH ***PO TUNELIMA da vuca *** 200 DVJESTA ***-................kAKO JE NJIMA DALI SE NEKO PITA JESU LI ZIVI JESU li imali vode hranu jesu li ih *** MONSTRUMI ***SRAMOTA ZA COVJECANSTVO GDJE SU *** Da li su jadni mali zivi jos uvijek? KOJI MONSTRUM MOZE DA BRANI ***ZAMISLI DA TI NEKO UPADNE U KUCU I ***I Jos su se ***monstrumi ***snimali smijali .............SLAVA ***ka SFRJ JUGOSLAVIJA ..SLAVA *** DABOGDA ***

Vrag

On je sam vrag. Pogledajte ga samo kako izgleda, ubica, fasiticki dzavo, smrt mu iz ociju viri!! Uhapsite kera za ratne zlocine i spalite ga na elektricnoj stolici!!

Ljiljan:(Preomijeniti način pisanja komentara, ovako je delete)

Prvo da oslobodite *** .......DA LI SE NEKO SJECA NJIH KAKO SU ***7 oktobra ***A KOME NISU NISTA KRIVI KOJE JE *** DA IH MUCI PO TUNELIMA da vuca ***-................kAKO JE NJIMA DALI SE NEKO PITA JESU LI ZIVI JESU li imali vode hranu jesu li ih *** MONSTRUMI ***..SRAMOTA ZA COVJECANSTVO GDJE SU MALE *** Da li su jadni mali zivi jos uvijek? KOJI ***MOZE DA BRANI ***ZAMISLI DA TI NEKO UPADNE U KUCU I ***TI *** I Jos su se *** snimali smijali .............SLAVA ***ka SFRJ JUGOSLAVIJA ..SLAVA *** *** KOJA TE *** ALI LIĈNO DA JE OKUPAM A POZNATI *** NEKA TI ***SVETOSAVSKA SEKTA!

333

Cuj izgubio povjerenje naroda? Pa vec godinama mu nijedna vlada ne moze sastaviti pola godine mandata, gradjani u Izraelu su mjesecima protestvovali protiv njegove reforme pravosudja kojom je pokusao sebi da osigura nekaznjivost. Netanyahu je obicna desnicarska lopovcina, i nema ljudskog zivota kojim ne bi platio svoj izlaz. Pa Balkan je pun ovakvih hovana.

/ Najnovije