Totalni slom armije ‘Z‘: Moral je na nuli, traje opća panika

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Ovako smo i mi Armija BiH derali đikane ,poznato je da je zadnje godine agresije na prelijepu nam BiH dezerterstvo kod serva bilo poraslo na preko 40 % !!!!

Gost

Da, da. Vi ste derali nekoga a rat ste završili sa kontrolom na 17% teritorija.

Miki

Ovako smo i mi Armija BiH derali đikane ,poznato je da je zadnje godine agresije na prelijepu nam BiH dezerterstvo kod serva bilo poraslo na preko 40 % !!!! ka Ljiljan Treba imati u vidu da to nije rat kao takav, nego specijalna operacija. U tome je velika razlika ali prosjecan musliman to ne razumije. Da je rat podigli bi se bombarderi sa zaostalim pregrstom sssr bombama i sravnili gradove i sela redom ne mareci za civile nimalo, da ne pominjem balisticke rakete za koje je i usa rekla da su velika prijetnja (za sad) unistivsi i ambasade i predsjednistva, sve. Da je rat bila bi opsta mobilizacija i samo mars naprijed bez obzira na gubitke da svi koji se ne pokore imaju metak ili eventualno noz. Ali hoce da stede civile i vojnike. Civile jer su pogranicni vecinski ruski a vojnike da ne padne moral biracima zbog velikih gubitaka te da eventualno izgube fotelju. Malo gube malo dobijaju to je ipak poslednji stoj jer je nato okupator dosao na vrata sa izgovorom da su odbrambeni sazvez a ne okupatorski jer su na pitanje zasto ste bombardovali jugoslaviju koja nema nikakvog dodira sa nato niti ima kosovo, niti ste pitali SB UN oni su cutali.

Moj Miki mani se epova sa guslarskih veceri..

Cuvena druga armija svijeta ratuje kao u drugom svjetskom ratu...Ovakvo seljacko srljanje zeljezarijom i ljudstvom je nevidjeno od tada...a i sa teskim bombarderima i plotunima artiljerije poredane u liniju je zavrseno.Porucujem Ukrajincima da se sjete one stare PRED ZORU MRZNE,i da idu pametno i oprezno...a ovoj ruskoj seljadiji da bace pusku i uhvate se noge..

Miki

Cuvena druga armija svijeta ratuje kao u drugom svjetskom ratu...Ovakvo seljacko srljanje zeljezarijom i ljudstvom je nevidjeno od tada...a i sa teskim bombarderima i plotunima artiljerije poredane u liniju je zavrseno.Porucujem Ukrajincima da se sjete one stare PRED ZORU MRZNE,i da idu pametno i oprezno...a ovoj ruskoj seljadiji da bace pusku i uhvate se noge.. ka Moj Miki mani se epova sa guslarskih veceri.. pa demantuj me.

Oce l onda ubrzo kraj tog rata pa da se cijene

vrate na normalu? (Pitam za prijatelja)

Ljiljan

Da, da. Vi ste derali nekoga a rat ste završili sa kontrolom na 17% teritorija. ka Gost ĐIKANE USMRĐELI PA MI SA VILAMA I GRABLJAMA ODBRANILI DRŽAVU I NAROD A KADA SMO SE DOVOLJNO NAOTIMALI ORUŽIJA I KRENULI DA OČISTIMO NAŠU PRELIJEPU BIH OD KARPATSKI G OVNANA NATO NAS ZAUSTAVI !!

Ljiljan

Treba imati u vidu da to nije rat kao takav, nego specijalna operacija. U tome je velika razlika ali prosjecan musliman to ne razumije. Da je rat podigli bi se bombarderi sa zaostalim pregrstom sssr bombama i sravnili gradove i sela redom ne mareci za civile nimalo, da ne pominjem balisticke rakete za koje je i usa rekla da su velika prijetnja (za sad) unistivsi i ambasade i predsjednistva, sve. Da je rat bila bi opsta mobilizacija i samo mars naprijed bez obzira na gubitke da svi koji se ne pokore imaju metak ili eventualno noz. Ali hoce da stede civile i vojnike. Civile jer su pogranicni vecinski ruski a vojnike da ne padne moral biracima zbog velikih gubitaka te da eventualno izgube fotelju. Malo gube malo dobijaju to je ipak poslednji stoj jer je nato okupator dosao na vrata sa izgovorom da su odbrambeni sazvez a ne okupatorski jer su na pitanje zasto ste bombardovali jugoslaviju koja nema nikakvog dodira sa nato niti ima kosovo, niti ste pitali SB UN oni su cutali. ka Miki TI ĐIKANE SVE PROTIV NATOA A NATO VAS SPASIO KADA NAS JE ZAUSTAVIO PRED B.LUKOM DA VAS NE PROĆERAMO DO PRADJEDOVSKI KARPATA!

Miki

Pa vi ga i slavite jer da nije nato-a ne bi bilo nasledstva od osudjenog fasiste alije i sina mu naslednika. Zbog zasticene zone ste i izletali i ubijali bratunacke i skelanske srbe sa komandirom teroristom. Mi ipak nismo imali saveznika dok je na vasoj strani bio nato a ne na srpskoj. Mora general da zavrsi zapoceto.

Ljiljan

Pa vi ga i slavite jer da nije nato-a ne bi bilo nasledstva od osudjenog fasiste alije i sina mu naslednika. Zbog zasticene zone ste i izletali i ubijali bratunacke i skelanske srbe sa komandirom teroristom. Mi ipak nismo imali saveznika dok je na vasoj strani bio nato a ne na srpskoj. Mora general da zavrsi zapoceto. ka Miki HAHAHAH ĐIKANE USMRĐELI PA ZAR PORED JNA 4 -te VOJSKE EUROPE STOTINA HILJADA PLAĆENIKA I DOBROVOLJACA IZ SMRDIJE,RUSIJE ,GRČKE....TREBAO VSM JE I SAVEZNIK PROTIV CIVILA SA VILAMA I GRABLJAMA?!!!

/ Najnovije