Tinejdžerka se ubila nakon što je greškom poslala poruku svome dečku

Radiosarajevo.ba
Tinejdžerka se ubila nakon što je greškom poslala poruku svome dečku
Charlotte Guy iz Wigana, oduzela je sebi život nakon što je slučajno otkrila svom dečku da je spavala s nekim drugim.

Tinejdžerka umjesto svojoj prijateljici poruku u kojoj je napisala kako je prevarila momka, poslala je upravo njemu, Jacku Hurstu...

Nakon što je shvatila da je poruka otišla na pogrešnu adresu, napisala mu je:

“Zbogom, molim te, oprosti mi”, a potom i posljednju u životu:

“Volim te – znajući da me mrziš, dovoljno je”.

Jack je pozvao policiju nakon što je pročitao poruke i iskoristio svoj Snapchat nalog kako bi odredio njenu lokaciju, ali policija je stigla prekasno. Charlotte su našli obješenu na drveta u Wiganu. Bili su u vezi dvije godine, s kraćim prekidima, prenosi dailystar.co.uk

“U nedjelju mi je poslala poruku da moramo razgovarati. Rekao sam da radim nešto i da se čujemo kasnije. Nakon toga mi je poslala Snapchat poruku, koja je bila namijenjena njenoj prijateljici, ali je stigla meni”, izjavio je Jack u istrazi. 

“U poruci je bilo da je spavala s nekim u subotu navečer. Napisala je potom da poruka nije za mene, i izvinjavala se te govorila kako je užasna osoba. Napisala je i da je željela pričati sa mnom o tome i sve objasniti, ali nisam bio raspoložen za razgovor”, kazao je Jack.

“U 17.11 sati sam dobio dugu tekstualnu poruku u kojoj je na početku pisalo: 'Uredu, shvatila sam u čemu je stvar'. Ta me poruku zabrinula, i pokušao sam je pozvati, ali ona se nije željela javiti. Dva minuta kasnije stigla je poruka; 'Zbogom. Molim te, oprosti mi'. A potom još jedna: 'Volim te, znajući da me mrziš, to mi je dovoljno''", ispričao je mladić nesretne djevojke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije