Tijelo mrtve Iranke objesili samo kako bi svekrva mogla imati "osvetu"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Goralija

plemena, divljaci, mentalni bogalji, zabranite im dolazak u EU

Jadne zene

Sto ti je nesreca, sve hudnice trefe na te nasilnike koji su slucajno obavjestajci.Hipoteticki, ako im je neko obacao isplatu za sam akt, bas mu je zgodno ispalo sto su pogubljene. Ispade win-win situacija za to nekog hipotetickog narucioca.

Mili

Sta ti je rec divlji narod,oni bi u Evropu!A to sto joj je sin zlostavljao kcer i zenu nikom nista!Zemljo otvori se i progutaj ovu bagru sto nije dostojna da hoda po tebi...zalosno...

/ Najnovije