Talibani naredili ženama da pokriju lica: "Pokrivene žene su dobar uzor"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Stoka je preuzela vlast a nije sposobna da narodu obezbijedi ni osnovnu hranu, tekuću vodu, lijekove ni struju. Niti imaju bilo kakav plan kako da nahrane narod. Ne bave se hranom - ni zdravstvom - ni obrazovanjem - ni privredom. Ništa ne znaju i neće ništa da rade. Bave se time šta će koja žena obući . TIME se ono bavi. TO je njemu problem.

,,,...Musliman...,,,

Teroristi i zaostala stoka,sramota ljudske rase.

Katy

Povratak mracnog doba

Rijaset SDA

Ovo je uzor svih muslimana, alahami

Duduk

Jedna legenda priča kad je bio Sarajevu i pitao sa smjer jednu zamotanu i pita ništa pita ništa i tako dvije minute dok konobar nije došao i otvorio suncobran

za Duduk

Jedna legenda priča kad je bio Sarajevu i pitao sa smjer jednu zamotanu i pita ništa pita ništa i tako dvije minute dok konobar nije došao i otvorio suncobran ka Duduk Sadrzaj teksta dokazuje da osoba koja je to napisala jedna zatuzana osoba. Kad tako mozes razmisljati i javno obznaniti nacin na koji pokusavas drugu osobu glupom napraviti ispadas sam glup.

Duduk

Sadrzaj teksta dokazuje da osoba koja je to napisala jedna zatuzana osoba. Kad tako mozes razmisljati i javno obznaniti nacin na koji pokusavas drugu osobu glupom napraviti ispadas sam glup. ka za Duduk<< Ovo je samo bila šala ja sam samo ispričo stari vic...i nije nikakvo vređanje

Objektivan i nepristran

Onda neki pretendiraju da kad se zena pokriva da ju ne tjera muskarac na to, nego ona to sama hoce eto, zato sto je shvatila... Ma ne, mozemo sta hocemo, ali prvo i osnovno sve religije su ispiranje mozga i tu nema pomoci, one baziraju svoju moc i utjecaj na restrikciji i plasenju, tako da ni jedna ne valja. Ali Islam je najrestriktivniji, ako je prakticiran korjenito, tu se smije samo min. 5 puta na dan gimnastiku na kozici, drugo je sve lose. Ni smijat se ne valja, ni slusat muziku, nista, samo ozbiljno molit Allaha. Ovo govorim samo o korjenitom. Onakav Islam kakav su prakticirali nasi vjernici prije ovog sranja 91-95 to je bilo OK ko voli, nisi mogao zenu pokrivenu vidjet u gradu a kamoli sta drugo. Gledaj danas!!! Vremeplov, povratak u proslost... Ne moze mi niko rec da je to napredak. To je nazadak.

Mujo

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije