Supruga francuskog predsjednika Brigitte Macron debituje na Netflixu

4
Radiosarajevo.ba
Supruga francuskog predsjednika Brigitte Macron debituje na Netflixu
Foto: EPA / Brigitte Macron

Supruga francuskog predsjednika Brigitte Macron debituje na Netflixu glumeći samu sebe u hit seriji "Emily in Paris", objavio je magazin Elle u utorak, uoči objavljivanja novih epizoda u četvrtak.

Prva dama Francuske nosit će vlastitu odjeću, "bez posebnih uputa koje joj daje" serija poznata po svojoj modi, objavio je časopis, što je Netflix potvrdio za AFP.

Druga polovica četvrte sezone izlazi u četvrtak na platformi za streaming.

Izbori 2024 | Prije četiri godine bio kandidat HDZ-a, a sada je na listi SDA

Izbori 2024 | Prije četiri godine bio kandidat HDZ-a, a sada je na listi SDA

"Ideja o kameju došla nam je na pamet kada smo je (kreator programa) Darren Star i ja sreli u Elizejskoj palači u decembru 2022.", rekla je zvijezda serije Lily Collins za Elle.

"Ona je velika obožavateljica serije i njeno spominjanje u prvoj sezoni prihvatila je s velikim humorom. Ova scena u četvrtoj sezoni je mig, a snimanje s njom bilo je i čast i pravi užitak", dodala je.

"Emily u Parizu" posebno je kritizirana u Francuskoj zbog svog stereotipnog, fantastičnog prikaza života u Gradu svjetlosti, od bonvivanskog načina života s beretkama do čistih prizora prijestolnice na Instagramu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije