Prva dama BiH se na ručku sa Brigitte Macron pojavila u kreaciji bh. modnog brenda Kaftan studio

15
Radiosarajevo.ba
Prva dama BiH se na ručku sa Brigitte Macron pojavila u kreaciji bh. modnog brenda Kaftan studio
Foto: Instagram / Mirela Bećirović

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović je u četvrtak, 25. jula, prisustvovao svečanom prijemu kojeg je organizirao predsjednik Olimpijskog komiteta Thomas Bach, a prva dama Bosne i Hercegovine Mirela Bećirović, zablistala je u odabranoj modnoj kombinaciji.

Mirela Bećirović se pojavila u Melluso suknji koju je kombinovala sa klasičnom bijelom košuljom i upečatljivom ogrlicom.

Dan poslije, u petak, 26. jula, bračni par Bećirović prisustvovao je i svečanom prijemu u Jelisejskoj palači, a i na tom događaju je Mirela pokazala otmjenost u stilu oblačenja.

Nadal i Alcaraz prošli kroz pakao do pobjede: Svi u Parizu navijaju za njih

Nadal i Alcaraz prošli kroz pakao do pobjede: Svi u Parizu navijaju za njih

Klasična tamnoplava haljina uz crvene cipele i torbu pokazala se kao nepogrešiva kombinacija.

U subotu, 27. jula, Mirela se oglasila na Instagramu i otkrila u kojoj je modnoj kominaciji bila na ručku koji je organizirala Prva dama Francuske Brigitte Macron.

"Jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih brendova Kaftan studio čiju kreaciju sam nosila na ručku koji je organizovala Prva dama Francuske Brigitte Macron.

Kaftan uvijek razmišlja o detaljima, a ovaj outfit je inspirisan poznatim francuskim umjetnikom Claude Monet i njegovim cvjetnim motivima. Kaftan, hvala Vam na Vašoj umjetnosti i divnoj saradnji", napisala je Mirela Bećirović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (15)

/ Povezano

/ Najnovije