Prva dama BiH se na ručku sa Brigitte Macron pojavila u kreaciji bh. modnog brenda Kaftan studio

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Tko zna kako gospodža Rumeni stvarno izgleda kad skine kilu Jupola sa lica? Možda je na neka pitanja bolje ne dobiti odgovor

postala je napornija od severine,

ionako liči na nju.

071

Kako god, zena ga vadi. Za razliku od 99,99% politickih predstavnika koji svi redom djeluju kao da su ove sekunde izasli iz stale (sto vecina i jeste), ove zene me i nije toliko sramota kada se negdje pojavi.

Prva dama?

Morebit u Bosnjaka, ako ne racunamo hanumu od Komsica, Sabinu

Haaa haaa vidi komentara

Onog travestita Željku šalju u svijet a rugaju se drugima

Kxkkxjxm

Koliko košta outfit,s obzirom da smo računali Sebijin kišobran

Jah

A dok je Sebija bila zanimljiva za medija, odmah bi se objavljivalo koliko sta kosta od tih odjevnih predmeta, dok gispodja Becirevic "opet ocarava odjevnom kombinacijom"

/ Najnovije