Sud u Parizu potvrdio međunarodnu potjernicu za Basharom al-Assadom

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

sramotne optužbe cionista

pokvareni zapad je zahod.

Iiiimali smo to vec jednom sa Saddamom. :)

Prejadni ste s vasim agitpropom, onstantnim lazima, izopacenoscu do bola, vrlo brzo ce Putin preuzet kontrolu u Europi nad trulezi, procistit, pa cemo svi koliko-toliko odahnut.

Nadimak...

Nije bilo za ocekivati da je cionistu satanyahua ili onog amiricko-zidovskog potrola zelenskog optuziti...

Žrtva

Jesu li raspisali optužnicu za onog zločinca netenjahua koji je naredio ubiti do sada od oktobra preko 80 000 Palestinaca i teško raniti preko 100 000 te razrušiti sve što je bilo izgradjeno ? Naravno da nisu kad su mu i oni pomagali u vršenju zločina

Borac sa kauča

Izgleda da je u redu da Muslimani ubijaju muslimane nema osude nema psovki Zanimljivo

Miki

Pokušate da mu rasturite državu , ne uspijete i sad bi ga lovili.Fakat je došao momenat da vas Rusi ponovo olupaju po ko zna koji put u istoriji.

masoni i jezuiti

sud u moskvi izdao potjernice za džoom i ekipom iz koljektivnog zapada...

/ Najnovije