Stručnjak objasnio: ‘Ovakva obmana nije viđena od 2. svjetskog rata! Ukrajinska akcija je sjajna'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Prekodrinski kazu da je to sve taktika ruska.

Niko da se dosjeti...

... da je sve od pocetka rezirano, kao film.... Ili su zaista glupi, ili mediji ne daju takvima prostora. Prije ce biti ovo drugo.

user90104

Sve vec vidjeno kao u Hrvackoj i Bosni.Bjezanija i to ti je to.Ratnici jedna velika NULA sa modernim nauruzanjem.

Kiew

Pobijena i pretjerana ruska ****a , kao neka vojska . Kill em all živjela Ukrajina

Miki

Ovo je kraj rusije ona će biti podijeljena na kantone i svaki konstutivni 😅😅 narod što bi rekli bosanski hrvati dobit će svog legitimnog predstavnika

Ljiljan

Ja vjerujem da ukrajini deru bijedne ruse ali kada krivousti krvsč to komentira onda ništa ne vjerujem!

Aja Sofija

Vreme je da se to šizmatičko i harlotsko, satanističko i krivoslavno zlo, očisti iz Rusije onako kako su ga Osmanlije očistile tamo gde je stvoreno 1054g u Vizantiji, koju pretvoriše u Tursku .

Bože pravde

Ludilo kako je sve isto ko i kod nas 90ih. Samo još da krene ukrajinska Oluja i nepregledne kolone ruskih civila za Rusiju.

308 Alka 28 Oluja

Kotrmanivić je hrvatski ratnik iz Oluje i bivsi ministar obrane RH i on zna šta govori i šta znači ovaj ukrajinski Bljesak.

Jasna

Da Bog da *** turske VERE Prijavljen govor mržnje

Bog

Dace Bog *** Prijevljen govor mržnje

mrki

-smrt *** VERE

***

Kotrmanivić je hrvatski ratnik iz Oluje i bivsi ministar obrane RH i on zna šta govori i šta znači ovaj ukrajinski Bljesak. ka 308 Alka 28 Oluja

/ Najnovije