Stigao u 2 sata ujutru: Svjetski poznata zvijezda čekala satima da se oprosti od kraljice Elizabete

0
Radiosarajevo.ba
Stigao u 2 sata ujutru: Svjetski poznata zvijezda čekala satima da se oprosti od kraljice Elizabete
Screenshot/ The Royal Family Channel / David Beckham čekao satima u redu

Kraljica Elizabeta, najdugovječnija vladarica Velike Britanije preminula je prošlog četvrtka, a nakon što je njeno tijelo dopremljeno u London, njeni podanici čekaju u dugim redovima da se oproste od voljene kraljice.

Među brojnima koji su od noćnih sati čekali svoj red da se oproste od kraljice Elizabete, našao i bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije David Beckham, koji nije glumio zvijezdu već je strpljivo čekao kao i svi ostali.

Turska: Jedan biznis 'procvjetao' nakon smrti kraljice Elizabete II

Turska: Jedan biznis 'procvjetao' nakon smrti kraljice Elizabete II

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Kako prenosi The Mirror, Beckham je u red stao u dva ujutro i čekao do ranih popodnevnih sati.

"Bilo mi ga je malo žao, ali činilo se da dobro podnosi čekanje", komentirao je jedan korisnik Twittera koji je podijelio Beckhamovu fotografiju.

"Posebno je biti ovdje, slaviti i slušati različite priče', rekao je Beckham za ITV News.

'Mislio sam da će biti malo mirnije u 2 ujutro, ali nisam bio u pravu", objasnio je zašto je došao usred noći.

Beckham je rekao da se osjeća "sretnim" što je upoznao kraljicu, a kad su ga novinari zamolili da podijeli neku anegdotu s njom prisjetio se svog imenovanja vitezom iz 2003. godine.

"To je vjerojatno bio najposebniji trenutak. Poveo sam svoju baku i djeda sa sobom, oni su bili ti koji su me odgojili da budem rojalist i veliki obožavatelj kraljevske porodice. Naravno, sa mnom je bila i moja supruga', rekao je Beckham, piše Story.hr.

'Dobiti počast, ali i razgovarati s kraljicom, postavljati joj pitanja. Sretan sam što sam imao nekoliko takvih trenutaka u svom životu. Biti u blizini njenog veličanstva... Svi sad vidimo kakva ljubav joj je ukazana, kako je posebna bila i kakvu ostavštinu je ostavila iza sebe. Ovo je tužan dan, ali je dan na koji pamtimo njenu nevjerojatnu ostavštinu', zaključio je David Beckham.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije