Stanovnici još jedne zemlje se spremaju za ruski napad: "Spremni smo proliti svoju krv"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

"Spremni smo proliti svoju krv"

to vam jedino i želim!

.

Zašto im to želiš? Zato što imaju svoju zemlju? Zato što su spremni braniti svoju djecu od okupatora? Zato što njihova mala zemlja koja lijepo živi graniči sa nekim govnima koja ne znaju živjeti? Zašto mrziš normalan, ljudski život a obožavaš patnju i smrt? Jesi li dobro? Treba li ti pomoć?

Ivanbezzemlje

Kakvu zemlju i tko to ima zemlju, braniti djecu od okupatora, prolijevati krv zarad kakve zemlje,dajte molim vas niste niti svjesni koliko SMO nebitni državnicima! Taj što proljeva krv izgleda TUĐU je spreman proliti!

.

Kakvu zemlju i tko to ima zemlju, braniti djecu od okupatora, prolijevati krv zarad kakve zemlje,dajte molim vas niste niti svjesni koliko SMO nebitni državnicima! Taj što proljeva krv izgleda TUĐU je spreman proliti! ka Ivanbezzemlje .........sta bulaznis, kojim drzavnicima?? Ljudi brane svoj opstanak, nema tu nikakvih zakulisnih igara, brane kuce i zivot - tako ce biti svuda, sve dok je ziv moderni Hitler, Putko.

Df

Po zapadnoj propagandi Rusi ce napasti pola Europe...

Boom

Da kao Ukrajinci(čast onima koji su ostali i bore se) koji bi se borili proljevali krv pa su onds imali vojne vježbe žene čak i djeca su na vojnu obuku to u miru , rat poče i bježanija kuknjava. Koliko je pobjeglo muškaraca(drugo su žene i djeca) hrabrih patriota a koliko će ih pobjeć kad pruži se prilika

@Ljiljan

to vam jedino i želim! ka "Spremni smo proliti svoju krv" A odakle im želiš prolit krv iz dijaspore. Iz Australije il malo bliže Kanada

Ss

Muka mi je od ovih rusofila, posrba, panslavena na portalu, a ne znaju dali su im vecinski pretci zakarpatski srbi ili hrvati ili su im vecinski pretci iz domicilne haplogrupe dinaroida. Trk na testiranje da ne pisete gluposti u zabludi.

/ Najnovije