Šta tačno znači nalog za hapšenje Vladimira Putina zbog ratnih zločina?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nevjerojatno je i fascinantno

kako se zapadni svijet iz dana u dan srozava, degradira, postaje sve jadniji i smjesniji.... Kako im ovo polazi za rukom??

hej ba, ono da nalog za hapsenje

predsjednika prve nuklearne sile na svijetu?? PA KOLIKO MORAS BIT GLUP ILI UMISLJEN???

Homer Livnjak

>>PUTIN NE ZASLUŽUJE HAG, VIŠE GA ZASLUŽUJE (de)BIL KLINTON! Međunarodni krivični tribunal u Hagu, kao pošteni i samostalni međunarodni, a ne narodni sud, trebalo bi da krene pravično i nepristrasno, da malo odloži hapšenje Putina, ukoliko iole može da realizuje odluku suda, u šta i on malo veruje, a više ne veruje. On prvo mora da uhapsi (De)Bil Klintona, a odmah iza njega Tonija Blera - savetnika predsednika Srbije i desna i leva ruka Klintona dok je bio u najcrnjijoj Beloj kući. Klinton (koji je od ΛV dobio tri miliona dolara za predsedničku kampanju njegove lepe supruge, ali Bog je sprečio, a ne naš Vučko) i Bler su ubili na milione dece i na milione nedužnih građana i građanki Srbije, Iraka, Avganistana, Sirije, Libije itd. Porušili su njihove zemlje, nabacali osiromašeni, a bogati, uranijum od koga i dan danas umiru nedužni ljudi. Jadna Libija, pod vodstvom neprijatelja Klintona i Obame, zemlja Gadafija, našeg vrlog i učtivog prijatelja, njeno se ime više ne pominje, a svu joj nafte odnesoše spasioci i „prijatelji“ na čelu sa SAD-om. Vreme radi za pravdu, ali mimo Haškog nabeđenog tribunala, koga će uskoro istorija izbrisati ili neki njegovi osuđenici sa njegovim papirima obrisati usranu ****cu. Ništa bolje nije zaslužio, zaslužio je da mu se ime ne pominje. ka Bor Boranin<<Ovdje su samo Srbi i Srbija zaslužili da budu bombardovani i zasuti s OU ,jer oni su napali i okupirali trećinu Hrvatske ,jer oni su napravili Vukovar ,Škabrnju ..SREBRENICU ,Prijedor ,Višegrad ..

Bor Boranin

Gospodin Homer Livnjak je objavio plagijat moga komentara, koji je objavljen nekoliko sati pre njegovog. Nemam ništa protiv, ali molim urednika da objavi i moj komentar, jer je originalan.

/ Najnovije