Snimak rasplakao svijet: Posljednje zbogom majci koja je umirala od COVID-a

Radiosarajevo.ba
Snimak rasplakao svijet: Posljednje zbogom majci koja je umirala od COVID-a
Foto: 24sata.hr / Tuga...

Roberta Tately (81) iz NewYorka oporavljala se od upale pluća kad je dobila COVID-19. Samo tri dana kasnije je umrla, a snimka posljednjeg telefonskog razgovora majke i kćeri, rasplakala je mnoge...

Baku nismo mogli posjetiti zbog straha od zaraze pa smo je morali nazvati. Tokom tog razgovora baka je bila pod morfijem pa nije mogla govoriti, ali znali smo da nas čuje, ispričala je unuka Francesca.

Snimku posljednjeg razgovora svoje mame s bakom na TikToku objavila je unuka Francesca Onorato, a lajkalo ju je nevjerojatnih četiri milijuna ljudi.

"Ti si najbolja mama na svijetu. Uvijek si bila najbolja mama. Volim te", ponavljala joj je njena kći Linda kroz suze preko telefona.

Unuka je napisala na TikToku kako joj je bilo teško što se nisu mogle oprostiti uživo. S bakom je bila medicinska sestra koja ju je držala za ruku dok je umirala, također je ispričala unuka, pišu 24sata. Dodala je da je video objavila kako bi upozorila ljude da se ovo stvarno događa.

"Ona statistika što gledate na televiziji, dio nje može biti i neko iz vaše obitelji. Ostanite kod kuće kako bi virus što prije nestao", poručila je Francesca svojim pratiteljima.

@sinjinshairyballsack

my grandma got coronavirus & is on her deathbed so we said goodbye one final time since we couldnt see her irl.

original sound - sinjinshairyballsack

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije