Skandal u katoličkoj školi: "Probudila sam se gola i shvatila da je on na meni..."

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bošnjak

Ti katolici se samo siluju ili pedofiliju dječake. Katastrofa. Prije su sve to, pa i palili lijepe djevojke ako ne daju, odma je vještica i hajmo lomača. Ako ništa ubiju djecu pa zakopaju u masovne grobnice. Od Kanade do Italije........ Ali zato nosaj KRST od 20cm OKO vrata. ŠATRO VJERNICI.

Katolik

A muslimani svoju pedofiliju kriju kao zmija noge, od hodza nije niko miran, ni momak, ni djevojka, dusa tudje od pamtivijeka ali eto o tome se suti. Zato im zene i ne idu u dzamiju

Veteran64

Ni Bosnjak i Katolik niste normalni! Imate li djecu, majku, sestru . . . ? Ne daj Boze ovakvog iskusenja!!! To je poenta!

pitanje administratoru

Postovani Radio Sarajevo administratore, duzni ste uz opciju "komentari"staviti obavezno i opciju "prijavi". Molim info gdje vam se nalazi ta opcija, jer zelim prijaviti prva dva komentatora na ovaj clanak i njihove komentare kao jezik mrznje i ksenofobije, raspirivanje vjerske i nacionalne mrznje. Ukoliko ne uklonite ove komentare, smatracu vas portalom koji isto njeguje i odobrava!

/ Najnovije