Sin poznatog glumačkog para ubio pa raskomadao svog ljubavnika

0
Radiosarajevo.ba
Sin poznatog glumačkog para ubio pa raskomadao svog ljubavnika
Foto: EPA-EFE / Daniel Sancho

Youtuber i kulinarski chef Daniel Sancho navodno je ubio i raskomadao svog ljubavnika s kojim je bio na odmoru, a stravični detalji zločina zgrozili su javnost.

29-godišnji Daniel, inače sin španskog glumca Rodolfa Sancha Aguirrea i glumice Silvije Bronchalo, optužen je da je nasmrt pretukao 44-godišnjeg kolumbijskog plastičnog hirurga Edwina Arrietu Arteagu na Koh Pha Ngnanu prošle srijede, nakon čega su dijelove tijela, bokove i bedra, užasnuti mještani pronašli na odlagalištu smeća.

Zvijezda društvenih mreža stigla je u Tajland 31. jula kao turist, a prema navodima policije priznao je da ubio partnera tokom svađe. Pojavio se i pred sudom dok je policija zatražila njegov daljnji pritvor radi istrage, rekao je policijski general bojnik Saranyu Chamnanrat, piše Dnevnik.hr.

Poznati trgovački lanac iz Hrvatske osuđen jer je kupce varao akcijskim cijenama

Poznati trgovački lanac iz Hrvatske osuđen jer je kupce varao akcijskim cijenama

Daniel je snimljen dok ga je policija ispraćala na sud, a činilo se da je pred lokalnim novinarima rekao da žali zbog svega.

Prema pisanju stranih medija, navodno je izrezao Arrietovo tijelo na 14 dijelova prije nego što ih je bacio u more i na druga mjesta po otoku, a potom podnio prijavu nestale osobe. Uhapšen je nedugo nakon što su dijelovi tijela pronađeni na odlagalištu otpada na Koh Pha Nganu, otoku turistima poznatom po mjesečnim zabavama punog mjeseca, i priznao zločin. Iz policije su potvrdili da su DNK testovi posmrtnih ostataka pokazali da pripadaju Arrieti, dodajući da imaju i druge dokaze protiv Sancha.

U međuvremena je osvanula i snimka CCTV-a koju je prikazala lokalna televizija ThaiPBS, a na kojoj se vidi njih dvojica zajedno voze na motociklu samo nekoliko dana prije nego što su otkriveni ostaci tijela. Tajlandska policija je rekla da je istraga u toku dok se nastavlja potraga za preostalim ostacima.

Danielova porodica objavila je saopćenje tražeći maksimalno poštovanje, kako za njega tako i za cijelu porodicu, u ovim delikatnim i teškim trenucima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije