Šesti dan invazije na Ukrajinu: 'Pokušali su ubiti Zelenskog, spriječili smo ih'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Doktor

6 dana ni pomena o koroni, zaraznosti, smrtnosti, vakcinaciji, pozivu na vakcinaciju....totalni shutdown. Nestade korona prvim pucnjem ruske puske! Sad vidimo koliko mediji kreiraju stanje i situaciju u drustvu. Dvije godine je bilo izivljavanje o korini, stavljanje mete na celo neistomisljenicima, cenzurisanje, zataskavanje drugacijeg misljenja. Danas kako mediji ni sec ne posvecuju paznju "pandemiji", iste vec 6 dana kao i da nema. Kako? Zasto? A znate li da se pravi novi svjetski sporazum, da WHO dobije potpisan sporazum sa drzavama o upravljanju pandemijama. Da WHO od 2023 sto kaze bice obavezno zakonom, nema vise lokalnih kriznih stabova i domacih odluka. Globalizacija braleeee. A finansiranje WHO ide iz donacija. Ko plati vise, ta se pjesma pjeva eeeee. i to sve dok je paravan spusten, i ide rat u Ukrajini.

Bosanac

Svjetska sila smrdljiva rusija pomoce njima coravi vucic i glavati traktorista

Agenda

Beogradska televizija tokom bežanije 95g kaže, da ustaše kolju i proteruju Srbe ko i 40ih, da su do temelja srušili crkvu u Pakracu tako da ništa srpsko ne ostane tamo, kukanje ludilo....a posle 3h na hrvatskoj TV ide uživo javljanje novinarke, koja pokazuje, da srpskim izbeglicama koji idu za poraženim borcima daju hranu, i kako Branitelji čuvaju tu crlvu da je Srbi ne unište i optuže Hrvate, ko i za Teslin spomenik...na kraju, istina uvek pobeđuje.

Nukić

NEVEROVATNO! Ukrajinci napravili obradu Tomsonovih Čavoglava za motivaciji, ma to je gotovo ljudi moji, nema Putin šanse pored tako motivisanog naroda. SAMO NUKLEARNA i. UKRAJINSKE ČAVOGLAVE - My najsyl’niši-youtube

Alojzije

Amerika, Francuska, Britanija, antifašisti celoga sveta, spalite Rusiju nuklearnim bombama i ime joj izbrišite sa ovoga sveta. Onako kako su Osmanlije izbrisale, ono prokleto šizmatičko Vizantijsko i Carigradsko. Šizmatici, vizantijski krivoslavni vikari u Rusiji, ne osuđuju agresiju na Ukrajinu, već podržavaju Putina! Nisu digli glas, ni napisali niti jedno pismo protesta... podmukle sluge sotone!?

Vera

Rusija graniči i sa Amerikom pa zašto onda Putin nije napao te toliko loše Zapadnjake u NATO paktu, a napada jadnu i bratsku i pravoslavnu Ukrainu, koja ne želi biti njegova lutkica, ovako ko Srbija, a koja ima pravo da ide gde hoće ko samostalna država? Ukrajinci su prevelik i preponosan narod da bi dozvolili da budu ruske marionete. Putin je Ruskom narodu stavio etiketu agresora i zločinca koju će nosit dokle god postoji, ko i Srbi genocidnu.

Veži konja gdje ti Aga kaže

Čisto sumnjam da se tog razgovora Biden može sjetiti.

/ Najnovije