Sedmi dan invazije: SAD uvodi dodatne sankcije protiv Rusije i Bjelorusije

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Doktor

Da ponovimo!!! 7 dana ni pomena o koroni, zaraznosti, smrtnosti, vakcinaciji, pozivu na vakcinaciju....totalni shutdown. Nestade korona prvim pucnjem ruske puske! Sad vidimo koliko mediji kreiraju stanje i situaciju u drustvu. Dvije godine je bilo izivljavanje o koroni, stavljanje mete na celo neistomisljenicima, cenzurisanje, zataskavanje drugacijeg misljenja. Danas kako mediji ni sec ne posvecuju paznju "pandemiji", iste vec 7 dana kao i da nema. Kako? Zasto? A znate li da se pravi novi svjetski sporazum, da WHO dobije ovlasti od drzava o upravljanju pandemijama. Da, da... WHO od 2023 sto kaze bice obavezno globalnim zakonom, nema vise drzavnih zakona, lokalnih kriznih stabova i domacih odluka. Globalizacija braleeee. A finansiranje WHO ide iz donacija. Ko plati vise, ta se pjesma pjeva eeeee... i to sve dok je paravan spusten, i ide rat u Ukrajini.

Hamza

Ljudi kasnite Herson je pao sinoc u 23h, Imate na Sputnjiku i slike Ruskih oklopnih transpotreta na trgu u Hersonu i Rusku zastavu na zgradi opstine. 30 000 ukrajinskih vojnika se predalo.

Izet

Sto im ne pomogne NATO I EU, ONI SU IH I GURNULI U RAT SA RUSIJOM, obecavali i onda okrenuli ledja. Njima je bio cilj da Rusiji uvedu sankcije preko ledja Ukrajine. Zivili su u miru sa Rusima sve dok EU I NATO NISU DOSLI. I tako je i u Siriji, Libiji, Iraku, Pakistanu, Afganistanu, itd... GDJE GOD DODJE NATO TO JE HAOS...

bjkjlkl

Ne kasne oni hamza nego ne smeju iskoračiti iz latinske laži ;)

Max

Neka se NATO I RUSIJA I KINA TUKU GDJE HOCE SAMO DALJE OD NAS, BIDITE PAMETNI NARODI U BIH, DOSTA SMO STRADALI U VECINI SLUCAJEVA ZA TUDJE INTERESE. SAMO STO DALJE OD NAS MENI JE PRIJATELJ COVJEK NEBITNA VJERA I NACIJA. ZIVIO MIR

@Brato

Neka se NATO I RUSIJA I KINA TUKU GDJE HOCE SAMO DALJE OD NAS, BIDITE PAMETNI NARODI U BIH, DOSTA SMO STRADALI U VECINI SLUCAJEVA ZA TUDJE INTERESE. SAMO STO DALJE OD NAS MENI JE PRIJATELJ COVJEK NEBITNA VJERA I NACIJA. ZIVIO MIR ka Max Odličan komentar. Oni koji bi voljeli i poželjeli rat da se prijave kao dobrovoljci i da odu da ratuju u Ukraijinu još će zaradit

@Brato

A nas da pustite na miru

Dado

Imaju li Ukrajinci snimak bar jednog ubijenog Ruskog vojnika, pazite Ruskog i po mogucnosti da nije snimak iz 2014 god..

Istočni greh

Četnički vikar Porfirije podržava rusku agresiju na Ukrajinu, isto kako je i vikar Pavle podržavao srpsku agresiju na sve komšije.

Ivan

>>Četnički vikar Porfirije podržava rusku agresiju na Ukrajinu, isto kako je i vikar Pavle podržavao srpsku agresiju na sve komšije. ka Istočni greh<< LAZES OSUDIO JE SPECIJALNU OPERACIJU RUSIJE, TO SU PRENJELI SVI SVJETSKI MEDIJI, CAK I RADIO SARAJEVO, TAKO NE LAZI!!!

Miki

*Mir s vama

suljaga

Genocidnih sendvicara koliko hoces na nasim portalima.

/ Najnovije