Satelitski snimci otkrili stravične detalje: Putin je ispraznio čitavu vojnu bazu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gogo

Pa gdje nestase ti silni kamioni i tenkovi, sta rade ti spijunski sateliti, sad vide, sad ne vide...

Koel

Hajde vise ili pukni ili ne serite vise

Glas_Razuma

Sve vijesti o Ukrajini i Rusiji stižu od Amerićana. Šta, recimo, Rusi kažu? Možda se Rusi spremaju za invaziju Nata. Što nas ne informišete o pokretima američke vojske u Americi ili vojske Konga u Kongu?

Istina na istinu

Treba samo uporediti lijevu i desnu sliku i njihove razmjere. Očito da se radi o jednoj te istoj slici sa istim detaljima. Očito da autor ovog članka pravi jednu krajnje ružnu manipulaciju sa površnim posmatračima, čitaocima ovog teksta.

Gost

Pa neće Rusi pitati dopuštenje za svoje postupke. To je još uvijek super sila koja drži ravnotežu da Ameri ne izvoze demokraciju diljem svijeta.

/ Najnovije