Ruski vojnici leže po bjeloruskim bolnicama: "Dovode ih bez ruku, nogu ili očiju"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BBB

Slava Ukrajiniu ! Dok putinove kćerke ugodno žive , jedna u Holandiji, druga u njemačkoj, Kćerka od Lavrova živi u Njujorku, a od Peskova kćer uopšte i nezna Ruski i ona živi u mrskoj USA grad New York do tada djeca Ruske sirotinje bez očiju i ruka se liječe kod drugog diktatora Lukašenka u državi gdje ni andola nemaju, a ne nešto drugo !

Guest

Guest Sve ste u pravu,ali gradjani tako hoce. Te psihe ne razmisljaju o problemima koji nastaju pogresnim izborom. Necemo daleko pogledajte i ove nase mazohoste u BiH.

Cetvrti Reich

njemacka propaganda za rusk plin? Svabo je hladan kao led ali mu treba plin i nafta

Fon

E vala vam je naslov bez veze kao da ovdje nije bilo rata pa da se prisjetimo?

Slava ukraine

Sto bi susjedi preko drine rekli, to su bre sve lazi, to su ukrajinski vojnici.

Spremajte kovčege

Sve po zaslugama.

Hh

Ako je vjerovati vama i propagandi, nacisti Azova su pred Moskvom, okupirat ce Rusiju, a Rusi gadjaju samo vrtice i bolnice. Bas moras biti moron ili sovinista i nacista pa da vjerujes u to.

Ljiljan

Ovako smo mi derali vlašku gamad koja je dolazila iz smrdije,govorili su im da nemamo ništa, mada smo mi bili tek onako lahko naoružani ,čak smo im nalazili I drogu na ramenu !

/ Najnovije