Ruski par godinama ubijao ljude: Pronašli su im recepte, a ona je drugima nudila pirjano meso

4
Radiosarajevo.ba
Ruski par godinama ubijao ljude: Pronašli su im recepte, a ona je drugima nudila pirjano meso
Foto: Screenshoot / Natalija i Dmitrij Bakšejev

U ruskom Krasnodaru policija je privela porodicu kanibala koji su ubijali ljude još od 1999. radnici pri asfaltiranju pronašli mobitel na kojem su fotografije muža i žene koji poziraju s dijelovima raskomadanih tijela.

Telefon je predan Ministarstvu unutarnjih poslova Rusije, a nakon hapšenja kanibalova supruga identificirala je više od 30 žrtava.

Istražni tip uspio je iskopati sedam leševa, piše Daily Mail, prenosi portal Direktno.

Iskoristite sunčano jutro,  meteorolozi za popodne najavljuju grmljavinu. Evo u kojim dijelovima BiH

Iskoristite sunčano jutro, meteorolozi za popodne najavljuju grmljavinu. Evo u kojim dijelovima BiH

Ono što je dodatno šokantno u ovoj bizarnoj vijesti je da supružnici nisu samo ubijali, već su komadali i jeli ljude, a od ljudskog mesa pravili su i konzerviranu hranu. Dovoljno da se svakom ko ovo čita dobro digne želudac. Kako pišu ruski mediji, riječ je o bračnom paru iz Krasnodara, Dmitriju i Nataliji Bakšejev, koji su privredeni još 2017. godine.

Dmitrij je preminuo u međuvremenu, a Natalija bi na slobodu trebala izaći 2029. godine. S njom je iza rešetaka radila psihologinja te tako pomogla u identifikaciji 30 osoba koje su se tada smatrale nestalima.

Ekipa za uviđaj potom je otkrila sedam zakopanih leševa, a prema preliminarnim podacima, kanibali su eutanazirali svoje žrtve eterom i Corvalolom.

Kanibalizam na moru: Iskopovali su mrtve i jeli njihova tijela

Kanibalizam na moru: Iskopovali su mrtve i jeli njihova tijela

Par je živio u sklopu vojne akademije jer je Natalija tamo radila kao medicinska sestra. Dobila je otkaz jer se počela opijati.

Kako su pisali tamošnji mediji, miris "Corvalola i beskućnika" neprestano je dopirao iz sobe manijaka u domu zrakoplovne škole Ministarstva odbrane, ispričali su susjedi novinarima.

Također, susjedi su se neprestano žalili na ponašanje porodice, "divlje urlike i krike". Prema njima, Natalija je bila "luda žena".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije