Ruski mediji tvrde da su uhvatili vođu: 'Ponudio mi je da ubijam za novac'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

ja1

Pitajte Natenjahua ko je platio ovu najgoru reklamu za islamiste. Ne branim njih ali sam ubijedjen da iza sve ove najteze vrste propagande stoji Izrael. Oni su jedini kojima ovo treba.

Guest

poruka ovom gctralala : kreni ti mangupa sa Putinom i Miletom ...vrijeme vam je ... vrijeme je da završimo ono kad su nas Amerikanci i Francuzi zaustavili pred BanjaLukom ... Vi ste jaki samo kad ste horda koja kolje nejač... čekamo da krenete! i dodatno : ove glupane ( a i ti si glupan) je platio Putin da bi skrenuo pažnju sa straha od raketa koje stižu u Ukrajinu.

Gchjckhchvkhvkjv

Gledam ove face, fakat vas je ovo pravilo. Šta je sličnih po mahalama, amele mi moje da se isprepadaš. ;)

Gcgjckhvvoj

*** Koga i zašto da pitamo, pa Amerika naravno kao i iza vas.

***

***

Alen

Dva razlicita snimka a isti covjek.🤣🤣🤣 i fol dvojica terorista

/ Najnovije