Ruski ambasador izjurio iz sale UN-a nakon riječi Charlesa Michela

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jeli to ovaj englez ili sta je vec po onoj staroj izreki TKO TEBE KAMENOMTI NJEGA HLJEBOM

RUSIJA treba hraniti svoje neprijatelje sto se tice zemalja u razvoju odavno su mogli oni UN nahraniti gladne da oni samilicno nisu gladniji pojelisu oni sve togladnim ljudima hoce lito UN da salje naoruzanje nacistima da ubija Ruse i opet ocekuje da Rusi hrane njih svoje neprijateleje vecih svinja i nacista nema od NATO I EU dA SU ONI NA MJESTO RUSIJE DA LI BI TAKO URADILI NEBI SIGURNO

***

***

***

***

JA1

>>RUSIJA treba hraniti svoje neprijatelje sto se tice zemalja u razvoju odavno su mogli oni UN nahraniti gladne da oni samilicno nisu gladniji pojelisu oni sve togladnim ljudima hoce lito UN da salje naoruzanje nacistima da ubija Ruse i opet ocekuje da Rusi hrane njih svoje neprijateleje vecih svinja i nacista nema od NATO I EU dA SU ONI NA MJESTO RUSIJE DA LI BI TAKO URADILI NEBI SIGURNO ka jeli to ovaj englez ili sta je vec po onoj staroj izreki TKO TEBE KAMENOMTI NJEGA HLJEBOM<<Ne znas ti ni pisati ali te to ne sprecava da imas svoje doktorske disertacije na svaku temu.

Miki

Pa jel dosao predsednik unije africkih zemalja da trazi da se ukinu sankcije rusiji kako bi imali sta da jedu. Jer ako ih uvezu dok traju sankcije onda ce i africke zemlje dobiti sankcije a ionako su vec gladni. Rusija se ponudila da preko bjelorusije izveze zito jer je more minirano i niste dali nego ste i bjelorusiji uveli sankcije iako ne ucestvuje u ratu. Licemjerje bez pardona

***

***

764366546

>>RUSIJA treba hraniti svoje neprijatelje sto se tice zemalja u razvoju odavno su mogli oni UN nahraniti gladne da oni samilicno nisu gladniji pojelisu oni sve togladnim ljudima hoce lito UN da salje naoruzanje nacistima da ubija Ruse i opet ocekuje da Rusi hrane njih svoje neprijateleje vecih svinja i nacista nema od NATO I EU dA SU ONI NA MJESTO RUSIJE DA LI BI TAKO URADILI NEBI SIGURNO ka jeli to ovaj englez ili sta je vec po onoj staroj izreki TKO TEBE KAMENOMTI NJEGA HLJEBOM<<oligarhija je gora od nacista bar 10 puta.

N

Ova rusijadija ko i srbadija. Sta oni znaju sta je istina. Primjer srebrenice samo. Pobili hiljade ljudi na jednom mjestu. Protjerali, pobili, popljackali, popalili sve nesrpsko iz tzv entiteta i na kraju je kod njih prica nismo mi to. Amerika je kriva. Koja bijeda. Srbiju i rusiju protjerati u svemir i nek zive u miru sami sa sobom.

/ Najnovije