Rusija poslala službenu diplomatsku notu SAD. Traže da prestanu naoružavati Ukrajinu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest A sta treba kepecu da vi ubijate Ukrajince ni krive ni duzne. Kad nekome kuca gori sve komsije pomazu da vatru ugase Ti svoje i sebe sklonio na sigurno pa raspalio na neduzne Ukrajince. Jos imas drskosti da od nekoga nesto zahtijevas.

KONVENCIJA UJEDINJENIH NACIJA DOZVOLJAVA NAORUZAVANJE SVAKE CLANICE UN-A UKOLIKO JE NAPADNUTA! RUJE PUSHITE QURAC!

.

Kifla

Samo saljite što više oružja da rokaju pogane ruse.

USKORO CE IZ UJEDINJENOG KRALJEVSTVA STICI SISTEMI U UKRAJINU KOJI DOBACUJU DO MOSKVE!

.

CIA SKENIRA RUSIJU DO 300 METARA ISPOD ZEMLJE! KAD LOCIRAJU KEPECA LETIT CE U ZRAK KO BIN LADEN!

.

KAD NADJU MALOG BIT CE PISI KUCI PO ODJELO!!

.

Hahaha

Đubrad jedna. Kako vas nije stid. Trebali ste Amerikancima poslati notu u kojoj tražite da oni pobiju Ukrajince. Čuj " nemojte ih naoružavati". Pa vi nećete stati dok vam koja ne rolne u Moskvi. Da sam na mjestu Ukrajinaca, a da imam mogućnosti, roknuo bih vam koju da se o svom jadu zabavite. Da vidiš kako je kad ti roknuo samo dvije, majmune. Slava Ukrajini.

/ Najnovije