Rusija pokazuje mišiće? Poljska je na 39 sekundi zanijemila od straha

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo Putin, ne daj Rusiju! Samo gazi, gazi....

Deri fasiste gdje god i koje god!

Namćor

"Nezavisna" Poljska. Mogla im je ruska raketa stati na semaforu u Varšavi i čekati zeleno svjetlo oni bi "posmatrali". Čemu služe skupi PVO sistemi kad komanda dolazi iz Vašingtona?!

Adi

Ja novinara, i govana cuj poljska hanijeđila od straha, idi lijecinse debilu

Reci ti nama

Deri fasiste gdje god i koje god! ka Bravo Putin, ne daj Rusiju! Samo gazi, gazi.... Ko to dira Rusiju i gdje?

Ruska banda

Deri fasiste gdje god i koje god! ka Bravo Putin, ne daj Rusiju! Samo gazi, gazi.... AMERIČKA administracija pokušava natjerati svjetsku zajednicu da zaboravi na barbarska bombardiranja Jugoslavije po nalogu Bijele kuće prije 25 godina, objavilo je rusko veleposlanstvo u Sjedinjenim Državama u izjavi na svom Telegram kanalu. Hebali ze Rusi.

Adi

>>AMERIČKA administracija pokušava natjerati svjetsku zajednicu da zaboravi na barbarska bombardiranja Jugoslavije po nalogu Bijele kuće prije 25 godina, objavilo je rusko veleposlanstvo u Sjedinjenim Državama u izjavi na svom Telegram kanalu. Hebali ze Rusi. ka Ruska banda<< Kud vam atomsku nisu bacili stoko cer-tnicka, zadluzili ste da vas poravnaju sa zemljom koliko ste samo zla napravili

Ruska banda

>>>>AMERIČKA administracija pokušava natjerati svjetsku zajednicu da zaboravi na barbarska bombardiranja Jugoslavije po nalogu Bijele kuće prije 25 godina, objavilo je rusko veleposlanstvo u Sjedinjenim Državama u izjavi na svom Telegram kanalu. Hebali ze Rusi. ka Ruska banda<< Kud vam atomsku nisu bacili stoko cer-tnicka, zadluzili ste da vas poravnaju sa zemljom koliko ste samo zla napravili ka Adi<< Tacno, zatO sam mu stavio komentar HEBALI GA RUSI.

AAA

Deri fasiste gdje god i koje god! ka Bravo Putin, ne daj Rusiju! Samo gazi, gazi.... A tavoja stara? Znaš li ko je dero sinoć? Kome je gutala? Ne znaš? Pa PITAJ budalo! PITAJ JE!

Napomena

>>AMERIČKA administracija pokušava natjerati svjetsku zajednicu da zaboravi na barbarska bombardiranja Jugoslavije po nalogu Bijele kuće prije 25 godina, objavilo je rusko veleposlanstvo u Sjedinjenim Državama u izjavi na svom Telegram kanalu. Hebali ze Rusi. ka Ruska banda<< hahaha... ovi glupavi naci-ruSSi su "zaboravili" da je to "barbarsko" bombardiranje smrdije bilo ODOBRENO od strane un-a... rezolucijom 1244... za koju je glasala i ta ruSSija... hahahaha

Putine, kad zavrsis sa ukrobandom, dolazi u beejha

Ima posla, neces lako..... A tih kao sto ste ih uhvatili jucer, toga ima u beejhaa ko pljeve, pocni odmah od Maoche.

Nkl

Znači kuha se odnosno lagano krčka

/ Najnovije