Rusija lansirala Satanu. Raketu za koju tvrde da može 'izbrisati' Francusku

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Putin je

Antihrist

Malo si se ti zaigrao rata

Bullshit hahaha to je samo Putinov PR. Ostatak svijeta jedva ceka da uradis takvo sto i Rusija bi bila za 5 min sravnjena sa zemljom.

Napravice onda jos stariju i jos ljepsu Francusku

Smrt pravoslavnom fasizmu

Hallo

Sve te tvoje rakete sruse antiraketni sistemi. Vidjelo se u Ukrajini. Nikom ti ništa ne možeš vi ste obične jade.

Kiki

Imaš li još tenkova xaxaxax

Gost Radio Sarajeva

To bi mu bilo otprilike zadnje sta je uradio.

A šta kažu radi li im ta skalamerija? Mislim je l' to za*ebano k'o ona podmornica Moskva... brod.... podmornica... ili ipak brod....il' podmornica... 2u1.... Buhahaha

Najvaznije je da ti NEZNAS sta imaju ameri! Mozes ga *** dedi Bidenu!

.

X

Ima li kakva raketa, koja kad explodira izbrise sve bolesti i patnje, a uljepsa nam zivot, koji je svakako prekratak?

sta ces sa fasizmom koji spali kuran izgore kuran za minut

Smrt pravoslavnom fasizmu ka Napravice onda jos stariju i jos ljepsu Francusku njima nije smrt ganjaju se muslimani u svedskoj i danskoj sa fasitima demokratija sta ces spalis kuran i nista niko ne smije pisnuti isto bi tako trebalo srbi da rade

Smrt fasistima

>>ne bi bilo ostatka svijeta vise samo RUSIJA VELIKA RUSIJA ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ka koji ostatak svijeta <<——- Kakva si ti degenericno nepismena budala hahahahahaaaa Zivjela Urajinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

AsAsova

Ni za sta drugo niste ni sposobni.. Ja ne znam postojil covjek na svijetu koji vas prvo ne poveze sa oruzjem i strahom.. Vec generacijama.. Toliki potencijal i tolike mogucnosti nema niko na svijetu a oni zive po standardima srednjeg vijeka.. Glup narod ko ku*ac..i jako opasan.. sta su svojih ljudi/brace pobili a sta su tek svijetu spremni napravit.. prava horor nacija.. Pitanje momenta je kad ce naka budala dobit komande za ova sranja sto proizvode.. E cuj 20.000 kilotona, serem vam se na naucni rad i ideju.. Kakav degenerik napravi ovako nesto i misli da je pametan ?? Izbrisace pola svijeta a sa drugom polovinom ko zna sta ce bit.. Sta ako slucajno bude zemljotres/uragan/vulkan/kometa ?? Boze sacuvaj nas od ovih pomahnitalih naucnika..

Guest

Guest I trea tako kepec da budes kao ona skolska prica. Pale sam na svijetu.

Celo

Smrt pravoslavnom fasizmu ka Napravice onda jos stariju i jos ljepsu Francusku njima nije smrt ganjaju se muslimani u svedskoj i danskoj sa fasitima demokratija sta ces spalis kuran i nista niko ne smije pisnuti isto bi tako trebalo srbi da rade ka sta ces sa fasizmom koji spali kuran izgore kuran za minut << A niste ?????

BiH

Stvarno ovaj retard putin misli da bi rusija ostala u slucaju nuklearnog rata, koji bolesnik , njemu svi prijetnja, a jedino on javno prijeti nuklearkama, obavezno dzukca otrovati i osloboditi ovaj svijet jedine prijetnje.

Udri putko

Ne zali naciste i njihove bosnjacke simpatizere.

/ Najnovije