Rusi prijete: "Barel nafte će koštati 500 dolara, a cijenu plina bolje da ne znate!"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neko

Rusija bi time samoj sebi uveliko nastetila, ionako se unazadila za 30 godina. Nece imati prihode od plina i nafte, a naftnu proizvodnju ce saudija svakako morati podebljati.

A ko ce kupovati

Umisljeni glupan. Pa nisi ti jefini proixvođač konje.prodaji tati svom.

BBB

Ne mogu vjerovati koliko su Rusi glupi. Kao prvo Rusi proizvode samo 4% sirove nafte na svijetu, a cijenu nafte uvijek je određivala Amerika na način da nafta poskupi dok Ameri prodaju svoje zalihe nafte, pojeftini kad oni pune svoje rezerve nafte !

Nikolica s prikolicom

Nekupljeni barel kupca košta nula, a prodavača 121 dolar. :D

Nr

Neka ce, mozemo mi da bi podrzali nacizam u ukrajini trpiti, tako nam naredio cnn i cia

Guest

Prodajte sebi sve jer nama ne treba ništa od vas

l

Do preraspodjele tokova energetskih resursa u svijetu će sigurno doći, ali na štetu Rusije. Jasno da će proteći neko vrijeme dok se situacija ne stabilizira, ali svima je jasno da Rusija nije normalna zemlja, s kojom se može poslovati na tržišnim principima. Oni još uvijek u glavama žive na početku XX stoljeća.

Jedna jedina

Glupak jedan! Ovako proizvoljno lupati cifre! I ovo predstavlja vrstu prijetnje, sta ce se desiti ako EU ne nastavi da kupuje ruski plin! Kakve su samo to primitivne dzukele, ne treba od njih uzimati ni naftu ni plin ni po koju cijenu, neka propadnu skroz, kad citaj svijet j.bu i zaj.b.ju od njegovih para! Naci ce se rjesenje za naftu i plin sa drugih mjesta, a cijene ce biti vrlo brzo ok i bez rusa!

/ Najnovije