Rusi otvoreno stali na stranu Milanovića: Kijevski režim mu sprema odmazdu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slava ukrajini

Orke izolovat od ljudske rase.

Слава Україні, слава героям, смерть ворогу!

Zoki narko Kremljnko

Panzer

Zoki care svaka čast TI NEMAŠ ORAHA U DŽEPU I NIKO TE NE DRŽI ZA *** SMIJEŠ REĆI SVE A ISTINU NE VOLI NIKO DA ČUJE

N

Propali su divljaci kao sto su mongoli koji su pola planete drzali, tako ce i outin i rusi sa njim

za Panzer

Zoki care svaka čast TI NEMAŠ ORAHA U DŽEPU I NIKO TE NE DRŽI ZA MUDA SMIJEŠ REĆI SVE A ISTINU NE VOLI NIKO DA ČUJE ka Panzer On je pun oraha i vise se ne moze kretati. Doslo je da se pregledaju racuni. Panzeru , trazi kurs koristenja racunara, jer si nepismen za 21 stoljece

Objektivan i nepristran

Da je "tipfeler", moglo bi proci, ali nazvat legendu Pin Floyda i moderne muzike Rogera Watersa "Waltersom", to pokazuje nivo kulture ovih "nouna" :). 'Ajte vi Dinu Merlina i Halida, ovo je za vas prejak nivo... :))

Exclusive

Zoki uz pomoć čuvenog moskovskog instituta za narkotike, pokušat će dati odgovir na pitanje "Što je starije, koka ili kokain?"

Guest

Rusija konačno potvrdila da je njihov čovjek

Rjesenje problema

Nek putin odvede svoje simpatije u rusiju,dodika,covica,vucica,vuluna i milanovica i bit ce mirna regija.

/ Najnovije