Rusi ljutito zaprijetili zbog Švedske i Finske: "Ravnoteža se mora uspostaviti"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

De ne prdi

Kakvi vi i strategija, karine ste za rat. Vi ste ko i Vlasi, mozete se nosti samo ako ste makar 10 puta jaci inace pa'nete kurtzu za usi.

BBB

Na čemu si debilu. Zar ne vidiš da ste vi krenuli protiv ravnoteže ! Svaka država ima pravo da sama ide putem koji izabere. Ovo što radite vi Rusi je protivno svim ljudskim zakonima. Trpiti ćete poslijedice za svoje postupke !

Guest

***! Nema vise sovijetskog saveza. Tako i nasi genocidasi misle, da mogu nastaviti, kao 92ge. I njima takodzer odvalim majku, kao Rusima!! Ista su to sve ***.

Ponovno ovaj Mischew/Kokoschinski...

..il'ti ruska verzija retardiranog Dacica..

Guest

Guest Vi " hrabri " rusi poklopite cijeli svijet,ali u zeljama i mislima. Bijede nemate sta jesti mislim na postene. Redovi su vam bili da kupite grilon carape. Isto kao Madzarska suskavce,farmerke,vegeta i slicno. Zato se sada *** Orban ima suskavac dao puter za njega od bivse Juge.

A

I BIH CE USKORO, NE BRINI....

/ Najnovije