Rusi izvršili žestok napad na Kijev: Poljaci podigli avione F-16

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Kod nas ima jedna narodna poruka: "Ne čačkaj meču u pi*** dok spava". Svi moraju biti svjesni da cijela Zapadna Evropa vodi neobjavljeni rat protiv Rusije, što je u više svojih izjava potvrdio i predsjednik Hrvatske.

Pilot Miga 29

Tacno tako, Zapadna Evropa vodi rat protiv Rusije dok Ameri i Englezi trljaju ruke. Unistise im privredu sankcijama protiv Rusije, bespovratno bacise stotoine milijardi dolara Ukrosima, a Rusima ne ide bas lose ni vojno, a ni ekonomski. EU je prerasla u Anglosaksonske vazale, bas kao i BiH muslimani.

Jaki ti Poljaci!!!!

Jbt, ja ne znam bih li mogao podic samo kotac iz stajnog trapa F-16, a Poljaci dizu citave F-16! Koji im je trening i rezim prehrane, da malo kopiram??

Možda na Infirmeru

Tacno tako, Zapadna Evropa vodi rat protiv Rusije dok Ameri i Englezi trljaju ruke. Unistise im privredu sankcijama protiv Rusije, bespovratno bacise stotoine milijardi dolara Ukrosima, a Rusima ne ide bas lose ni vojno, a ni ekonomski. EU je prerasla u Anglosaksonske vazale, bas kao i BiH muslimani. ka Pilot Miga 29 300 000 mrtvih ruskih vojnika ,uplakane ruske majke , 2 Milijuna najelitnijih Ruskinja i Rusa napustilo Rusiju, Rublja izgubila na vrijednosti debelo , 38% budzeta ide na vojsku Rusije, Rusija potpuno ovisi od pomoci Sjeverne Koreje , Irana i Kine . Pa Putine Majstore !!! Toliko o tome kako im ide.

/ Najnovije